Skip to Content



معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با بیان اینکه دستگاه‌های نظارتی استان فعالیت‌های خوبی در جهت کنترل قیمت‌ها دارند گفت: عدم توانایی قشر ضعیف برای خرید گوشت گرم مردم را به سمت گوشت منجمد سوق داده است.

به گزارش میبدخبر، علی زینی‌وند در نشست کارگروه تنظیم بازار استان یزد که در سالن حمیدیا استانداری یزد برگزار شد با اشاره به وضعیت آبی استان یزد اظهار داشت: با توجه به شرایط حساسی و محدودیت آب و کشاورزی که دارد به قطع نمی‌تواند قطب تولیدکننده دام باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد گفت: در گذشته گوشت منجمد خیلی از سوی مردم یزد مورد استقبال قرار نمی‌گرفت و این در حالی است که در ماه‌های اخیر اما به واسطه گرانی و عدم توانایی قشر ضعیف جامعه در تامین آن بسیار مورد توجه قرار گرفته و به شدت تعداد متقاضیان آن در استان افزایش یافته که باید برای تامین آن فکری شود.

وی اضافه کرد: یکی از مسائلی که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد، بحث نظارت بر قیمت‌ها و قیمت گذاری اقلام مصرفی است که در این راستا چند کمیته برای کنترل قیمت‌ها تشکیل شده است.

زینی وند با تاکید بر اینکه برای تامین گوشت مورد نیاز استفاده از ظرفیت‌های حمل و نقل می‌تواند مسئله‌ای راه گشا باشد تصریح کرد: قاچاق دام و وضعیت آن در کشور، می‌توان از انتقال دام از طریق فرودگاه‌ها اقدام کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با بیان اینکه استان می‌تواند یکی از پایگاه‌های واردات دام زنده در کشور معرفی شود گفت: این کار دشوار است و نیاز به تلاش‌های بسیار دارد که اگر محقق شود برای استان بسیار مطلوب و مناسب است.

وی با تاکید بر نظارت و تسلط کامل بر بازار عنوان کرد: استان یزد در سطح کشور با تلاش‌هایی که مدیران دستگاه‌های نظارتی داشتند توانسته جایگاه خوبی را در این زمینه به خود اختصاص دهد و جز استان‌هایی باشد که نسبت به کنترل قیمت‌ها و تنظیم بازار نظارت جدی داشته است.

انتهای پیام/

تسنیم




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.