Skip to Content


دوره تربیت مربی طبخ آبزیان در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میبد برگزار شد


در این دوره بانوان با آخرین روش های طبخ انواع ماهیان پرورشی،دریایی و میگو آشنا شدند.

به گزارش میبد خبر، مهندس پورکوثری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد بیان داشت: در این دوره تربیت مربی طبخ آبزیان که دراین دوره ۲۵ نفر از بانوان شرکت کردند این دوره ۸ روز به صورت عملی وچهار روز به صورت تئوری برگزار و آخرین روش های طبخ انواع ماهیان پرورشی ودریایی ومیگو بابیش از ۵۵ نوع غذا آموزش داده شد ودر پایان آزمون تئوری وعملی از بانوان گرفته وگواهی آشپزی طبخ آبزیان به فراگیران اعطا خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این دوره ها را آموزش وفرهنگ سازی  وبالا بردن سرانه مصرف ماهی در خانواده ها دانست و بیان داشت: با توجه به برگزاری  این  دوره در شهرستان و رضایت واستقبال فراگیران، متقاضیانی زیادی برای دوره بعد داریم که در آینده نزدیک دومین دوره تربیت مربی طبخ آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.