در مراسمی با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی،از شرکت تعاونی کانسار و شرکت تعاونی زیلوبافان میبد تقدیر شد
در مراسمی با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، از کارآفرینان و تعاونیهای برتر استان یزد تجلیل شد.
به گزارش "میبدخبر"، این جشنواره در راستای شناسایی و معرفی الگوهای برتر بخش تعاون و به منظور فراهم کردن زمینههای گسترش و ارتقای روحیه تعاونی و نمونه پروری در بخشهای مختلف اقتصادی برگزار شد.
آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره تعاونیهای برتر استان یزد چهارشنبه شب با حضور دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بوستان ولایت یزد برگزار شد.
در بخش تعاونی های برتر از آقای غنی پور از شرکت تعاونی تهیه و توزیع مواد اولیه زیلو بافان و آقای محمد علی اکبری از شرکت تعاونی کانسار میبد تجلیل شد.
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
| |
| |
| |
| |
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان در کارگاه آموزشی نانوایان شهرستان میبد گفت: تعیین سهمیه آرد نانوایان شهرستان میبد مربوط به عملکرد خود نانواهاست و هیچ یک از ادارات دخل و تصرفی در کاهش و یا افزایش... | |