Skip to Content

از دانشگاه تا نانوایی؛

جوانانی از دیار یزد که مثل خیلی ها نیستند! +تصاویر


یونس دهستانی لیسانس حسابداری و یوسف دهستانی دانشجوی حسابداری مدت 2 سال است که با تکنولوژی امروز و سنت دیروز نان تنوری خوش طعمی را تحویل شهروندان می دهند.

به گزارش میبد خبر، ه نقل از اردکان گویا، جوانان لیسانس و دانشجویی که بخاطر علاقه و تحویل  نان سالم ومورد علاقه شهروندان خبازی می کنند.

با گذر زمان و تکنولوژی امروز تمایل شهروندان به استفاده از مواد غذایی ارگانیک بیشتر شده و نان تنوری با آتش هیزم نیز بدلیل طعم و کیفیت مرغوبش هر روز مشتریان بیشتری را جذب می کند.

یونس دهستانی متولد 1370 لیسانس حسابداری و یوسف دهستانی متولد 1374 دانشجوی حسابداری بمدت 2 سال است که با تکنولوژی امروز و سنت دیروز نان تنوری خوش طعمی را تحویل شهروندان می دهند و نظر شهروندان اردکانی را به خود جلب کرده اند.

محمد رشیدی هم یکی دیگر از کارگران این خبازی است، او هیزم ها را با دل  و جان می شکند تا مخارج خانواده را تایین کند.

یونس بیان می کند عشق و علاقه ام باعث شده تا شاطر نانوا گردم، هدف ام این بود گندم تولیدی کشاورزان محلی را خرید و سپس آرد کنم و از صفر تا صد کار دست خودم باشد اما مورد تایید بهداشت قرار نگرفت.

حال بدلیل کیفیت پایین آرد یزد،  از تهران یا کرج سفارش آرد می دهم و از مسئولین درخواست همکاری بیشتر داریم.

لازم بذکر است تعداد 5 نفر بصورت مستقیم از این واحد امرار معاش می کنند.

انتهای پیام/س*





رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.