Skip to Content

از دانشگاه تا نانوایی؛


یونس دهستانی لیسانس حسابداری و یوسف دهستانی دانشجوی حسابداری مدت 2 سال است که با تکنولوژی امروز و سنت دیروز نان تنوری خوش طعمی را تحویل شهروندان می دهند.

به گزارش میبد خبر، ه نقل از اردکان گویا، جوانان لیسانس و دانشجویی که بخاطر علاقه و تحویل  نان سالم ومورد علاقه شهروندان خبازی می کنند.

با گذر زمان و تکنولوژی امروز تمایل شهروندان به استفاده از مواد غذایی ارگانیک بیشتر شده و نان تنوری با آتش هیزم نیز بدلیل طعم و کیفیت مرغوبش هر روز مشتریان بیشتری را جذب می کند.

یونس دهستانی متولد 1370 لیسانس حسابداری و یوسف دهستانی متولد 1374 دانشجوی حسابداری بمدت 2 سال است که با تکنولوژی امروز و سنت دیروز نان تنوری خوش طعمی را تحویل شهروندان می دهند و نظر شهروندان اردکانی را به خود جلب کرده اند.

محمد رشیدی هم یکی دیگر از کارگران این خبازی است، او هیزم ها را با دل  و جان می شکند تا مخارج خانواده را تایین کند.

یونس بیان می کند عشق و علاقه ام باعث شده تا شاطر نانوا گردم، هدف ام این بود گندم تولیدی کشاورزان محلی را خرید و سپس آرد کنم و از صفر تا صد کار دست خودم باشد اما مورد تایید بهداشت قرار نگرفت.

حال بدلیل کیفیت پایین آرد یزد،  از تهران یا کرج سفارش آرد می دهم و از مسئولین درخواست همکاری بیشتر داریم.

لازم بذکر است تعداد 5 نفر بصورت مستقیم از این واحد امرار معاش می کنند.

انتهای پیام/س*





رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

مشاور طب سنتی در یزد با اشاره به تاثیر این طب بر جنسیت فرزند گفت: با توجه به پیشرفت گسترده علم، هنوز هم امکان تعیین جنسیت جنین به طور قطعی وجود ندارد، اما می‌توان احتمال دختر یا پسردار شدن را افزایش...
مرکز آمار از سقوط فاجعه‌بار ارزش افزوده بخش ساختمان در دوره وزارت عباس آخوندی خبر داد به طوری که رشد این بخش برای ۱۱ فصل متوالی، منفی شده است.
بر خلاف یک باور قدیمی و کهنه که اول باید خانم‌ها برای درمان ناباروری اقدام کنند امروزه ثابت شده است که ۵۰ درصد مشکل ناباروری زوجین مردان هستند و این درحالی است که زنان و مردان برای تأمین سلامتی جسمی و...