Skip to Content

همزمان با دهه مبارک فجر؛


سومین جشنواره غذاهای محلی میبد «آش و نان» همزمان با دهه مبارک فجر در روستای رکن آباد میبد برگزار شد.

به گزارش میبد خبر، همزمان با دهه مبارک فجر سومین جشنواره غذاهای محلی میبد «آش و نان» با همکاری بخشداری و دهیاری های بخش مرکزی با حضور مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری یزد، فرماندار و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد در روستای رکن آباد برگزارشد.

دراین مراسم که با استقبال پرشوراهالی روستا مواجه بود، نان های محلی در همان محل  به طور نمادین پخته شد و انواع آش های محلی و غیره در مسابقه مورد ارزیابی قرار گرفت.

بانوان روستایی در این جشنواره از لحاظ طعم و عطر و تزئین تلاش کردند تا در یک رقابت سالم، هنر آشپزی خود را محک زده و مهارت های عملی خود در حوزه آشپزی محلی را به معرض نمایش بگذارند.

محمد شیبانی بخشدار مرکزی میبد در این جشنواره بیان داشت: جشنواره آش و غذاهای محلی با هدف معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های شهرستان میبد بوده که باید به طور همه‌جانبه از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

وی نان محلی را یکی از خصیصه های روستا عنوان کرد و آن را نمونه و مصداق بارز تولید بر اساس توان داخلی دانست.

بخشدار مرکزی میبد یادآور شد: در شرایط کنونی ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی، جایگزین شدن غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی که با تغییر سبک زندگی نوع غذای شهروندان نیز دستخوش تغییرات اساسی شده، ضروری است.

وی در ادامه ابراز داشت: غذاهای محلی و سنتی به دلیل مزه های متنوع و عطر و بوی خاص دارای تنوع زیادی بوده و نسبت به غذاهایی که امروز در بازار عرضه می شود، سالم تر و ارزش غذایی بیشتری دارند.

شیبانی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری این چنین جشنواره هایی با اندک هزینه و اعتبار موجب رونق صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال در آینده خواهد شد ضمن آنکه چنین جشنواره هایی در تولیدات بانوان در بخش خانگی سبب ایجاد روحیه نشاط و پویایی در جامعه می شود.

انتهای پیام/اد

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.