Skip to Content

+گزارش تصویری

جشنواره غذاهای سنتی در موسسه باب الحوائج یخدان میبد


بمناسبت هفته سلامت جشنواره غذاهای سنتی با حضور سرپرست شبکه بهداشت میبد، دکتر فلاح روانشناس، مسئول موسسه باب الحوائج و رابطین بهداشتی این محله برگزار شد.

به گزارش میبدخبر، این جشنواره که با هدف ترویج و تاکید بر غذاهای سنتی و سالم توسط کارکنان مرکز بهداشت میبد و مرکز سلامت جامعه یک شهری و با حضور رابطین بهداشتی و اهالی محله در موسسه باب الحوائج یخدان برگزار شد، دکتر سهیلی سرپرست شبکه بهداشت میبد به سخنرانی پرداخت.

دکتر سهیلی بیان داشت: یکی از مهمترین عوامل زمینه ساز دیابت، مصرف غذاهای ناسالم و چاقی است.

وی افزود: با مصرف غذاهای سالم، مصرف منظم میوه و سبزیجات و تحرک کافی و ورزش می توان از دیابت پیشگیری کرد.

همچنین خانم طالبی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت میبد ضمن تشکر از اهالی یخدان و رابطین بهداشتی جهت شرکت در این جشنواره تقدیر و تشکر کرد و با تاکید بر حفظ سلامتی و خودمراقبتی ، آموزشهای تغذیه صحیح، راههای پیشگیری از دیابت و شیوه استفاده از غذاهای سالم را ارائه داد.

قابل ذکر است در این برنامه دکتر فلاح روانشناس یخدانی و فلاح مسئول موسسه خیریه باب الحوائج نیز حضور داشتند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.