Skip to Content

بمناسبت هفته سلامت برگزار شد

جشنواره غذاهای سنتی در اسدآباد بفروییه


جشنواره غذاهای سنتی بمناسبت هفته سلامت با حضور سرپرست شبکه بهداشت میبد،بخشدار بفروییه و رابطین بهداشتی این محله برگزار شد.

به گزارش "میبدخبر"، این جشنواره که با هدف ترویج غذاهای سالم و تاکید بر غذاهای سنتی و سالم توسط کارکنان مرکز بهداشتی درمانی هدایت بفروییه و خانه بهداشت اسدآباد و با حضور رابطین بهداشتی و اهالی اسدآباد روز گذشته در بیت الزهرا این محله برگزار شد، دکتر سهیلی سرپرست شبکه بهداشت میبد به سخنرانی پرداخت.

دکتر سهیلی بیان داشت: یکی از مهمترین عوامل زمینه ساز دیابت، مصرف غذاهای ناسالم و چاقی است.

وی افزود: با مصرف غذاهای سالم، مصرف منظم میوه و سبزیجات و تحرک کافی و ورزش می توان از دیابت پیشگیری کرد.

در ادامه اسماعیلی بخشدار بفروییه ضمن تشکر از اهالی بفروییه و اسدآباد جهت شرکت در این جشنواره از فعالیت مرکز بهداشت تقدیر و تشکر کرد و بر حفظ سلامتی و خودمراقبتی تاکید کرد.

قابل ذکر است در این مراسم خانم دکتر غفوری و خانم غنی پور راههای پیشگیری از دیابت و شیوه استفاده از غذاهای سالم را آموزش دادند.

در پایان نیز به سه نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.