Skip to Content

مدیر جهاد کشاورزی میبد مطرح کرد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد گفت: سال گذشته دامداران میبدی 1300 تن گوشت قرمز تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

صدر پورکوثری در گفتگو با خبرنگار میبد خبر در خصوص تولید فراورده های دامی شهرستان میبد بیان داشت: سال گذشته 1300 تن گوشت قرمز از انواع دام شامل شتر، گاو، گوسفند، گوساله و بز توسط دامداران میبدی تولید و روانه بازار شده است.

وی افزود: همچنین در سال 96 تولید گوشت سفید شهرستان 7 هزار و 738 تن بوده که از این میزان 5 هزار و 839 تن گوشت مرغ و مابقی گوشت انواع طیور نظیر بلدرچین، شترمرغ و بوقلمون بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با شاره به تولید 17 هزار 299 تن شیر خام در میبد اظهار داشت: از میزان کل شیر تولیدی شهرستان یک هزار تن شیر خام تولیدی از بز و گوسفند و 16 هزار و 238 تن شیر تولیدی گاو بوده است.

پور کوثری در زمینه پرورش بز سانن در شهرستان میبد ابراز داشت: 12 مرکز پرورش بز سانن در شهرستان است که در مناطقی نظیر ندوشن، نیوک، بدرآباد، رکن آباد، حسن آباد و مرور قرار دارند. از مجموع این مراکز 7 مرکز دارای 50 راس و 5 مرکز نیز بیش از 50 راس بز سانن هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 500 راس بز سانن، 50 راس بز آلپاین در مناطق ندوشن و بدرآباد و 30 راس گوسفند رومانف در مزرعه کلانتر و بدرآباد وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد عنوان داشت: در ایستگاه ندوشن نرهای شاخص بز سانن و آلپاین، گوسفند رومانف و لاکن شیری بعنوان نرهای اصلاح نژاد بین دامداران منطقه جهت جفت گیری و دو رگ گیری توزیع شده است.

وی با اشاره به همزمانی فحلی بز و گوسفند در منطقه اظهار داشت: همزمان کردن فحلی در گوسفند و بز بیشتر به منظور کوتاه کردن دوره‌ زایش و همچنین تولید بره‌های همسن است. این عمل منجر به کنترل تغذیه‌ بهتر دام می‌شود.

پورکوثری در پایان با اشاره به تلقیح مصنوعی دام برای باروری ابراز داشت: در این راستا و با توجه به اینکه زمان فحلی از نیمه شهریورماه تا اواسط آبان ماه است به همین منظور 30 دز اسپرم از شرکت رویان اصفهان خریداری و در بین دامداران میبد برای 30 گوسفند لاکن شیری و رژ توزیع شده است. اخیرا نیز 50 دز اسپرم هم از شرکت دام گستر پیشگام خریداری و در بین 25 گوسفند رومانف صدرآباد و ندوشن تلقیح شده است.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.