سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان یزد:
تولید سالانه بیش از 200 تن قارچ خوراکی در یزد
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان یزد از تولید سالانه بیش از 212 تن قارچ خوراكي در 18 واحد توليدي شهرستان یزد خبر داد.
به گزارش " میبد خبر"؛ محمد رضا فتوحی با اشاره به اینکه قارچ خوراكي دكمه اي با ارزش غذايي زياد مي تواند يكي از منابع تأمين كننده مواد معدني، پروتئينی و ويتامين مورد نياز انسان باشد گفت: خوشبختانه آگاهي مردم ازخواص مفيد قارچ براي سلامتی و قرارگيری آن در سبد غذايی خانوارها منجر به علاقه مندی افراد و گام نهادن در عرصه توليد اين محصول غذايی شده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با برگزاری كلاس ها و كارگاه های تئوري و عملی براي علاقه مندان موجبات رشد اقتصادی و كارآفرينی روز افزون در اين زمينه را فراهم نموده است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان گفت: در حال حاضر18واحد توليدي قارچ خوراكی در اين شهرستان فعال می باشد كه سالانه بالغ بر212 تن قارچ توليد و به بازارمصرف عرضه می شود.
منبع: http://yazdrasa.ir
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام میورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده میکرد تا خوشبو باشد. | |
| |
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماریها توصیه میشود. | |
| |
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: تهدیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطانزا میشود. | |