توسط مرکز بهداشت میبد انجام شد؛
توزیع کنندگان شیر و بستنی برای پیشگیری از تب مالت آموزش دیدند/تاکید بر ممنوعیت توزیع شیر فله توسط مراکز بدون مجوز
متصدیان مراکز توزیع شیر و بستنی فروشی های میبد با شرکت در جلسه پیشگیری از بیماری تب مالت و روشهای سالم سازی شیر و لبنیات آموزشهای بهداشتی لازم را فراگرفتند.
به گزارش میبدخبر، واحد بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت میبد صبح امروز جلسه ای آموزشی برای کلیه متصدیان مراکز توزیع شیر و بستنی فروشی های این شهرستان با موضوع "بیماری تب مالت و روشهای سالم سازی شیر و سایر فراورده های لبنی" در سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه یک شهری برگزار کرد.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر سهیلی سرپرست شبکه بهداشت و درمان میبد ضمن برشمردن اهمیت بیماری تب مالت با اشاره به نکات حائز اهمیت در چرخه تولید و توزیع شیر و فرآورده های دامی حاضرین را به رعایت هرچه بهتر و دقیقتر این موارد تشویق کرد.
در ادامه مهندس یاوری کارشناس برنامه کنترل و مراقبت بیماری تب مالت مرکز بهداشت، راههای انتقال، پیشگیری و علائم و عوارض این بیماری خطرناک را در انسان و دام، مورد بررسی قرار داد.
همچنین مهندس حیدری از ممنوعیت توزیع شیر فله در مراکز بدون مجوز خبر داد و خواستار رعایت هرچه بیشتر و بهتر اصول بهداشتی در توزیع شیر و فرآورده های دامی شد.
در پایان نیز آقای سلیمی، کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان، از برنامه های این شبکه درخصوص کنترل بیماری سخن گفت.