Skip to Content

توسط مرکز بهداشت میبد انجام شد؛

توزیع کنندگان شیر و بستنی برای پیشگیری از تب مالت آموزش دیدند/تاکید بر ممنوعیت توزیع شیر فله توسط مراکز بدون مجوز


متصدیان مراکز توزیع شیر و بستنی فروشی های میبد با شرکت در جلسه پیشگیری از بیماری تب مالت و روشهای سالم سازی شیر و لبنیات آموزشهای بهداشتی لازم را فراگرفتند.

به گزارش میبدخبر، واحد بهداشت محیط و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت میبد صبح امروز جلسه ای آموزشی برای کلیه متصدیان مراکز توزیع شیر و بستنی فروشی های این شهرستان با موضوع "بیماری تب مالت  و روشهای سالم سازی شیر و سایر فراورده های لبنی" در سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه یک شهری برگزار کرد.
در این جلسه ابتدا آقای دکتر سهیلی سرپرست شبکه بهداشت و درمان میبد ضمن برشمردن اهمیت بیماری تب مالت با اشاره به نکات حائز اهمیت در چرخه تولید و توزیع شیر و فرآورده های دامی حاضرین را به رعایت هرچه بهتر و دقیقتر این موارد تشویق کرد.
در ادامه مهندس یاوری کارشناس برنامه کنترل و مراقبت بیماری تب مالت مرکز بهداشت، راههای انتقال، پیشگیری و علائم و عوارض این بیماری خطرناک را در انسان و دام، مورد بررسی قرار داد.
همچنین مهندس حیدری از ممنوعیت توزیع شیر فله در مراکز بدون مجوز خبر داد و خواستار رعایت هرچه بیشتر و بهتر اصول بهداشتی در توزیع شیر و فرآورده های دامی شد.
در پایان نیز آقای سلیمی، کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان، از برنامه های این شبکه درخصوص کنترل بیماری سخن گفت.



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.