Skip to Content


برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی میبد در دبستان ابطحی+تصاویر


جشنواره غذاهای بومی محلی شهرستان میبد با حضور مدیر شبکه بهداشت، رییس آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین این شهرستان در دبستان ابطحی برگزار شد.

به گزارش میبدخبر ، در این جشنواره که با حضور معاون فرماندار، رییس تبلیغات اسلامی و دیگر مسئولین شهرستان برگزار شد، دکتر سهیلی سرپرست شبکه بهداشت میبد هدف از برگزاری این جشنواره را آگاهی هر چه بیشتر دانش‌آموزان با غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای فست فودی و ناسالم،  اهمیت به ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و  آگاهی دادن به دانش آموزان در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین دانش آموزان عنوان نمود.

همچنین در ادامه موحدی فر رییس آموزش و پرورش میبد ابراز داشت: این جشنواره به منظور معرفی غذاهای سنتی، سالم و مفید، ایجاد رقابت سالم و تشویق دانش آموزان به استفاده از این نوع مواد غذایی برگزار شد.

 






رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.