Skip to Content


برگزاری اولین دوره تربیت مربی طبخ آبزیان در شهرستان میبد


بمنظور آشنایی خانواده ها با انواع روشهای طبخ آبزیان و همچنین بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در شهرستان، یک دوره کلاس تربیت مربی طبخ آبزیان با همکاری اداره فنی و حرفه ای و بسیج شهرستان برگزار میگردد.

به گزارش "میبدخبر"، مهندس پورکوثری مدیر جهادکشاورزی شهرستان میبد بیان داشت:به منظور آشنایی خانواده ها با انواع روشهای طبخ آبزیان و همچنین بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در شهرستان، یک دوره کلاس تربیت مربی طبخ آبزیان با همکاری اداره فنی و حرفه ای و بسیج شهرستان برگزار میگردد.

 بانوان شرکت کننده در این دوره، 100 ساعت بصورت تئوری و عملی انواع روشهای طبخ ماهیان پرورشی، دریایی و میگو را آموزش دیده و در پایان دوره مدرک مربی گری طبخ آبزیان دریافت خواهند کرد.
علاقه مندان شرکت در این دوره آموزشی میتوانند با مراجعه به مدیریت جهادکشاورزی یا اداره فنی و حرفه ای خواهران میبد نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.