برگزاری اولین دوره تربیت مربی طبخ آبزیان در شهرستان میبد
بمنظور آشنایی خانواده ها با انواع روشهای طبخ آبزیان و همچنین بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در شهرستان، یک دوره کلاس تربیت مربی طبخ آبزیان با همکاری اداره فنی و حرفه ای و بسیج شهرستان برگزار میگردد.
به گزارش "میبدخبر"، مهندس پورکوثری مدیر جهادکشاورزی شهرستان میبد بیان داشت:به منظور آشنایی خانواده ها با انواع روشهای طبخ آبزیان و همچنین بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در شهرستان، یک دوره کلاس تربیت مربی طبخ آبزیان با همکاری اداره فنی و حرفه ای و بسیج شهرستان برگزار میگردد.
بانوان شرکت کننده در این دوره، 100 ساعت بصورت تئوری و عملی انواع روشهای طبخ ماهیان پرورشی، دریایی و میگو را آموزش دیده و در پایان دوره مدرک مربی گری طبخ آبزیان دریافت خواهند کرد.
علاقه مندان شرکت در این دوره آموزشی میتوانند با مراجعه به مدیریت جهادکشاورزی یا اداره فنی و حرفه ای خواهران میبد نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام میورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده میکرد تا خوشبو باشد. | |
| |
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماریها توصیه میشود. | |
| |
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: تهدیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطانزا میشود. | |