Skip to Content



مدیر جهادکشاورزی شهرستان میبد از افزایش دو برابری برداشت پسته در این شهرستان خبر داد و این میزان را قریب 600 تن پیش‌بینی کرد.

به گزارش میبد خبر، «صدر پورکوثری» با بیان این که امسال نسبت به سال گذشته برداشت پسته در شهرستان میبد وضعیت بهتری دارد، متوسط برداشت پسته در این شهرستان را ۱۳۰۰ کیلوگرم در هر هکتار عنوان کرد.

وی با پیش‌بینی برداشت ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن پسته از باغات این شهرستان در سال زارعی جاری، از افزایش دو برابری برداشت پسته در این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.

این مسئول با اشاره به این که در سال گذشته تنها ۲۵۰ تن پسته از باغات میبد برداشته شد، افزود: عدم سمپاشی و رعایت موارد  بهداشتی باغات از سوی کشاورزان، طغیان آفات‌، گرمای شدید و کم‌آبی از جمله علل برداشت کم پسته در میبد در سال گذشته بود ولی امسال با توجه به بارندگی مناسب و استفاده به موقع از کودهای شیمیایی، افزایش مناسبی را در برداشت این محصول انتظار داریم.

به گفته وی، سطح زیر کشت پسته  شهرستان میبد 1409 هکتار است که از این میزان ۱۲۰۰ هکتار آن بارور و مابقی نهال و غیربارور است.

وی عمده ارقام پسته در شهرستان میبد را کله قوچی، بومی، فندقی و بادامی نام برد و اظهار کرد:  میبد پس از شهرستان‌های خاتم، ابرکوه و اردکان، رتبه چهارم برداشت پسته در استان یزد را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی میبد عمده محصول صادراتی پسته این شهرستان را  از نوع بومی عنوان کرد و گفت: این گونه به دلیل مقاومت بهتر در برابر شرایط آب و هوایی شهرستان از طعم و مزه خوبی برخوردار است لذا عمدتاً صادر می‌شود.

وی با بیان این که فصل برداشت پسته در شهرستان میبد از شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت: برداشت این محصول از اوایل شهریور‌ماه شروع شده و تا نیمه اول مهر ماه ادامه دارد.

پورکوثری در پایان نیز گفت: قیمت پایین محصول پسته در سال جاری، هزینه‌ی بالا جهت بارور شدن پسته، خرده مالکی، بازاریابی و عدم بسته‌بندی مناسب  از جمله مشکلات پسته‌کاران میبدی است.

ایسنا

انتهای پیام/




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.