افزایش جانباختگان ایرانی فاجعه منا به ۲۲۶نفر/ اوحدی: فقط دو کانتینر را جستجو کردهایم
به گزارش میبد خبر، سعید اوحدی در بخش خبری ۱۹ شبکه خبر گفت: با توجه به اینکه سردخانه بزرگ مکه بیش از ۱۲۰۰ جان باخته را در خود جا داده است، تا روز گذشته با حضور تیم تحقیق و تفحص ستاد ویژه بحران حج و زیارت، ۱۶۹ نفر از قربانیان ایرانی حادثه منا شناسایی شدند. در همین رابطه کار تشریفات قانونی ارسال اجساد درحال انجام است تا بتوانیم شاهد اعزام آنها باشیم.
او گفت: شب گذشته ۲۱ تریلی اجساد جانباخانگان وارد سردخانه اصلی مکه شد و پس از کار تخلیه شروع شده است، اما به دلیل تعداد بالای اجساد، کار تخلیه با کندی انجام می شود.
رییس سازمان حج و زیارت گفت: جستجو در این کانتینرها کار بسیار سختی است؛ تریلی هایی که حامل حداقل ۳ هزار اجساد است. باید تیم جستجو بروند، وارد تریلی ها بشوند و همه اجساد را بررسی کنند.
او گفت: متاسفانه پس از بررسی های امروز، تعداد قربانیان ایرانی فاجعه منا به به ۲۲۶ نفر رسیده است. با این حساب تعداد گمشدگان ۲۴۸ نفر و مجروحان ۲۷ نفر است.
اوحدی گفت: ۸۰ درصد بیمارستان های مکه طائف جده و منا مورد بررسی قرار گرفت، اما خبری از مفقودان نداریم. متاسفانه با روندی که افزایش آمار جانباختگان را داریم، آمار ما رو به افزایش است. همانطور که آمار جانباختگان همه کشورها درحال زیاد شدن است؛ تا قبل از این ۱۲۰۰ جسد در سردخانه بود، اما با وارد شدن تریلی های جدید از اجساد، آمار کلی به بیش از ۴۷۰۰ نفر رسیده است.
او گفت: عمق فاجعه خیلی بالاتر از چیزی هست که رسانه های عربستان اعلام می کنند.
به گفته اوحدی فقط ۲ کانتینر از ۲۱ کانتینری که وارد مکه شده، رسیدگی شده، هر تریلی ۳۰۰ تا ۳۵۰ جسد در خود جا داده است.
یادداشت
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
گفتگو
| |
| |
| |
| |
|
گزارش
امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام میورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده میکرد تا خوشبو باشد. | |
| |
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماریهای عصبی بیشتر خود را نشان میدهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماریها توصیه میشود. | |
| |
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: تهدیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطانزا میشود. | |