از دلواپس تا افراطی!
به گزارش میبد خبر به نقل ازعصر فرهنگ؛ سال گذشته جمعی از منتقدین توافق هسته ای همایشی با عنوان «ما دلواپسیم» برگزار کردند تا شاید صدای خود را به گوش دولتمردان حقوقدان برسانند. اما رسانه های زنجیره ای و اقماری اصلاح طلب با همان رویه قدیمی به جای اینکه به اصل موضوع بپردازند تمام تلاش خود برای ایجاد حاشیه به کار بستند.
برچسب زنی، توهین و افترا به جای پرداختن به اصل موضوع و پاسخ دادن منطقی به سوالات و دغدغه های منتقدان تاکتیک همیشگی این طیف بوده است. گروه های تندرو، گروه های فشار، لباس شخصی ها برچسب هایی بود که تا کنون استفاده می شد و اکنون «دلواپس» جای خالی تمام این عناوین رنگ و رو رفته را گرفته بود.
هر کس با کوچکترین انتقادی در زمره دلواپس ها قرار می گرفت و ملامت می شد که چرا در زمان هشت سال سیاه احمدی نژاد (همان هشت سالی که خسارت بار تر از هشت سال جنگ تحمیلی بود! همان هشت سالی که تمام مشکلات قبل و بعد از آن نشات می گیرد!) سکوت اختیار کرده است و به این نحو از پرداختن به اصل موضوع پرهیز می شد.
این فضاسازی های ناجوانمردانه تا آنجا پیش رفت که انتقاد صریح و کم سابقه رهبر انقلاب را در پی داشت. رهبر انقلاب در جمع زائران و مجاوران امام رئوف علی بن موسی الرضا (ع) و مردم مشهد در نخستین روز سال 1394 فرمودند: « ممکن است در یک قضیه ای یک عده ای دغدغه داشته باشند دغدغه داشتن جرم نیست دلواپس بودن جرم نیست، می توانند کسانی حقیقتا نسبت به یک مساله مهم و حساس کشور احساس دلواپسی و دغدغه مندی کنند هیچ مانعی ندارد.»
بعد از این اعتراض رهبر انقلاب استفاده از برچسب دلواپس هم کمتر شد و زنجیری ها به دنبال یافتن برچسبی جدید این بار به «افراطی» رسیدند و مدتی است که با چماق افراطی در صدد هستند نیروهای انقلابی و حزب الهی را که پیروان راستین اسلام ناب محمدی(ص) هستند از صحنه بیرون کنند.
متاسفانه این اظهارات غیر منصفانه کم و بیش در بین سیاسیون و مقامات هم دیده می شد تا جایی که روحانی که پیش از این هم بار ها به منتقدان تاخته بود در تکمیل پروژه معاندان گفت: «نمیگذارم یک عده افراطی به امید مردم ضربه وارد کنند.»
با بالا گرفتن این جوسازی ها و تبلیغ علیه نیروهای ارزشی و نهادهای انقلابی نظیر سپاه و بسیج، رهبر انقلاب باز هم مجبور به موضع گیری شدند. حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با فرماندهان بسیج پس از توضیح در مورد پروژه نفوذ دشمن فرمودند: «یکی از چیزهایی که مکمّل این نفوذ است، تخطئهی کسانی است که بر اصالتها، بر نگاه درست، بر ارزشها پای میفشارند؛ این مکمّل نفوذ است. نمیخواهم بگویم آن کسانی که بسیج را تخطئه میکنند، متّهم میکنند به افراطیگری و تندی و چه و چه، آگاهانه دارند با نفوذگران همکاری میکنند؛ همراهی میکنند؛ بنده این ادّعا را نمیکنم، خبر ندارم امّا واقع قضیّه این است که این کمک است. اینهایی که در بخشهای مختلف، با زبانهای مختلف، بسیج را متّهم میکنند به تندروی، به افراطیگری و چه و چه و چه، دارند در واقع نفوذ را تکمیل میکنند؛ پروژهی نفوذ بهوسیلهی اینها دارد تکمیل میشود؛ چون بسیج جزو آن خاکریزهای مستحکم است؛ بسیج یک خاکریز مستحکمی است؛ این خاکریز را نباید سست کرد.
من توصیه میکنم، نصیحت میکنم به همهی افرادی که جایگاهی دارند برای حرف زدن و میتوانند حرف بزنند، سعی نکنند اصالتهای کشور را، بنیانهای اساسی انقلاب را تضعیف کنند؛ تا کسی از اصالتها گفت، فوراً نگویند ایشان دارد تندروی میکند یا افراطیگری میکند، یا چه میکند، یا جناحیگری حرف [میزند]؛ نه، اینجوری نیست. اصالتها را تخطئه نکنند، تهمت افراطیگری نزنند؛ بیّنات انقلاب را انکار نکنند؛ بیّناتی در انقلاب هست؛ واضحاتی، محکماتی در انقلاب هست. خب، این بیست و چند جلد بیانات امام است؛ امام مظهر انقلاب بود، امام سخنگوی انقلاب بود، مبیّن حقایق انقلاب بود. خب نگاه کنند و ببینند امام برروی چه چیزهایی تکیّه میکرد. بیّنات انقلاب را انکار نکنند؛ این، آن چیزهایی است که مهم است.»
امید است مسئولین با الهام از بیانات رهبر انقلاب به جای تندرو خواندن منتقدان کمی هم به حرف کسانی که دلواپس اصالت ها و ارزش های انقلابی هستند بیاندیشند و به جای افراطی خواندن آن ها به دغدغه هایشان پاسخ گویند.
هر چند این امید نیز مثل امید داشتن به حل صد روزه مشکلات و چرخیدن چرخ زندگی مردم خیلی دور از ذهن است اما حداقل نیروهای بسیجی، انقلابی و اصالت گرا حکم تائید فعالیت های خود را از رهبر انقلاب دریافت کردند و از این پس با عزم راسخ و بدون توجه به سرزنش ها و ملامتها این بار با انرژی بیشتر در جهت دست یافتن به مطالبات ملی گام بر می دارند.