Skip to Content

علی رغم کاهش مصرف فرآورده‌های نفتی در استان؛


سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه یزد گفت: مردم یزد روزانه بیش از 1 میلیون و 300 هزار لیتر بنزین مصرف می کنند.

به گزارش "میبد خبر"؛ سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه یزد در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا، از کاهش 9 درصدی مصرف انواع فرآورده‌های نفتی در سه ماهه نخست سال جاری در استان یزد خبر داد.

محمد فرازمند اذعان کرد: در سه ماهه اول سال جاری بیش از 350 میلیون 491 هزار لیتر انواع فرآورده‌های نفتی شامل بنزین، نفت‌سفید، نفت‌گاز و نفت‌کوره در منطقه یزد توزیع شده است.  

وی در تشریح میزان مصرف فرآورده های نفتی استان اظهار کرد: در این مدت 127 میلیون و 84 هزار لیتر بنزین، 2 میلیون 458 هزارلیتر نفت سفید، 195 میلیون 983 هزارلیتر نفتگاز، 12 میلیون 448 هزارلیتر نفت کوره و 12 میلیون 492 هزار لیتر گاز مایع در استان توزیع شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل درمجموع بیش از 34 میلیون لیتر کاهش داشته ایم.

فرازمند علت کاهش در مصرف فرآورده های نفتی اجرای طرح پیمایش برای خودروهای نفتگاز سوز دربخش حمل ونقل جاده ای و ادامه روند گاز رسانی به شهرها وروستاها وهمچنین صنایع استان اعلام کرد و افزود: خوشبختانه درسال جاری تمایل شهروندان از استفاده بیشتر این سوخت پاک موجب شده تا مصرف گاز افزایش یابد.

 وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف گاز استان یزد در سه ماه اول سال جاری 26 میلیون 620 هزار متر مکعب بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشد 7.7 درصدی روبرو شود.

فرازمند گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد یکی از مناطق 37 گانه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران می باشد که در استان یزد 45 جایگاه گاز و 91 جایگاه عرضه فرآورده های نفتی تک منظوره وچند منظوره سوخت بخش حمل ونقل را تامین می کند.

 

منبع:  یزدرسا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


گزارش گزارش

امام رضا (ع) به بهداشت بسیار اهتمام می‌ورزید و افزون بر بهداشت دهان و دندان، از عطر و گلاب نیز استفاده می‌کرد تا خوشبو باشد.
محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: در فصل پاییز به دلیل سرمای هوا بیماری‌های عصبی بیشتر خود را نشان می‌دهند که استفاده از گیاه دارویی «توتنک» برای مقابله با این بیماری‌ها توصیه می‌شود.
بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، با اشاره به ضرورت جلوگیری از ته دیگ سیب زمینی برشته شده، گفت: ته‌دیگ سیب زمینی در صورت طبخ نامناسب سرطان‌زا می‌شود.