اختصاص 40 درصد ظرفیت بیمارستان میبد به بیماران غیر بومی
ذبیح الله برجسته در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار میبد خبر، با بیان اینکه گردشگري سلامت يكي از شيوههاي روز دنيا در جذب گردشگر و ورود ارز به كشور است، بیان داشت: گردشگری پزشکی یا توریسم پزشکی بخش مهمی در گردشگری محسوب میشود. افراد بسیاری برای درمان به مناطق دیگر میروند و درآمد حاصل از این نوع گردشگری روز به روز در حال افزایش است.
وی افزود: بیمارستان امام جعفر صادق(ع) شهرستان میبد با تکیه بر الطاف الهی و با استفاده از استعدادها و منابع انسانی و سرمایه های ارزشمند خود و با بکار گیری شیوه های نوین مدیریتی، آموزش نیروی انسانی کارشناس و متعهد، خدمات درمانی، تشیخیصی، مراقبتی و آموزشی مورد نیاز بیماران با تاکید بر اصول ارتقا مستمر کیفیت و ایمنی و با هزینه ای مناسب به بیماران ارائه کند.
مدیر بیمارستان شهرستان میبد اظهار داشت: بیمارستان میبد با دریافت ایزو، درجه یک اعتبار بخشی کشور و دریافت مجوز توریسم درمانی در نظر دارد با بیمه های تکمیلی قرار داد بسته تا 10 درصد از تخت های بیمارستان به صورت VIP تبدیل شده و بتواند با تعرفه 3 برابر دولتی بیمار پذیرش کند.
برجسته از ظرفیت ها و تجهیزات خوب این بیمارستان در زمینه چشم پزشکی (لیزر و آنژیو چشم)، جراحی ارتوپدی، آرتروسکوپی زانو، جراحی بای پس معده و جراحی پلاستیک بویژه بینی خبر داد.
وی در خصوص برنامه آینده بیمارستان ابراز داشت: یکی از مهمترین برنامه های بیمارستان میبد تکمیل فاز یک توسعه بیمارستان که ساختمانی سه طبقه است، می باشد و با رایزنی های که با وزارت خانه صورت گرفت 3 میلیارد تومان اعتبار جذب شده و مناقصه تاسیسات نزدیک به یک ماه است که بسته شده است. با تکمیل این مجموعه از نظر هتلینگ و توریسم درمانی به موفقیت های بیشتری دست خواهیم یافت.
برجسته با بیان اینکه 40 درصد ظرفیت بیمارستان میبد به بیماران غیر بومی اختصاص دارد، اذعان داشت: برای جذب بیمار از کشورهای همسایه و خاورمیانه شرکت هایی هستند که بعنوان رابط عمل کرده و با بیمارستان قرار بسته و بیمار را به بیمارستان می آورند و هزینه درمان نیز برعهده آن شرکت می باشد. امیدواریم با تکمیل ساختمان مذکور و بستن قرارداد با چند شرکت در این زمینه به معنای واقعی توریست درمانی را آغاز کنیم.
مدیر بیمارستان شهرستان میبد از رایزنی با آموزش و پرورش جهت اسکان خانواده و همراهان بیمار در سوئیت های کانون شهید رجایی گفت.
وی با بیان اینکه بیمارستان میبد از نظر تامین داروی بیمارن هیچ گونه کمبود و مشکلی ندارد، خاطرنشان ساخت: داروی مورد نیاز از کلیه شرکت های داخلی تامین می شود. از نظر تجهیزات نیز با توجه به مشکلات اقتصادی دولت و دانشگاه اعتباری خاصی در نظر گرفته نمی شود و برای تامین اموال جدید باید از ظرفیت خیرین استفاده کرد. در حال حاضر 80 درصد ساخت و سازها از پایه و اساس خیری بوده و در تامین تجهیزات نیز 70 درصد خیرین به طرق مختلف سهیم بوده اند.
برجسته در پایان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تا کنون یک هزار و 820 بیمار از مناطق مختلف استان، کشور و برخی کشورهای عربی از امکانات بیمارستان میبد بهره مند شده اند، بیان داشت: شهرهای نایین، بندرعباس بیشترین فراوانی بیمار را در مراجعه به بیمارستان میبد داشته اند همچنین 425 بیمار افغانی و 4 بیمار از کشورهای عربی منطقه از خدمات بیمارستان امام جعفرصادق(ع) بهره مند شده اند.
انتهای پیام/اد
مطالب مرتبط:
- کمک 10 میلیاردی خیر میبدی برای پروژه بزرگ درمانی میبد+ تصاویر
- طرح جامع توسعه بیمارستان میبد از سر گرفته شد
- کوتاهی دانشگاه علوم پزشکی یزد در تکمیل پروژه های خیری بیمارستان میبد
- چگونگی کسب رتبه ی نخست بیمارستان میبد در استان/ مشکلات پیش روی بیمارستان امام جعفر صادق(ع)
- بیمارستان میبد مجهز به دستگاه های «سونوگرافي پرتابل» و «A1C» شد
- بلاتکلیفی طرح توسعه بیمارستان میبد نتیجه عدم پیگیری مسئولین بیمارستان
- دروغپراکنی برخی کانالهای تلگرامی اعتماد شهروندان را به تنها مرکز درمانی میبد خدشهدار میکند/ پیگیری قضایی میکنیم