Skip to Content

رکود شدید کارخانه های کاشی را مجبور به کاهش 50 درصدی تولیدات کرد

وضعیت تقاضا برای محصولات کاشی و سرامیک در طی ماه‌های آینده بهبود نخواهد یافت


انجمن کاشی و سرامیک کشور برای مدیریت شرایط و پیشگیری از وخیم‌تر شدن اوضاع تولیدکنندگان از کلیه شرکت‌های عضو انجمن خواسته در راستای مدیریت بازار و مدیریت بحران بوجود آمده در صورت صلاح دید، نسبت به کاهش 50 درصدی از کل ظرفیت تولید خود اقدام نمایند.

به گزارش میبد خبر به نقل از آوای اقتصاد، با شدت گرفت مشکلات کارخانجات تولیدکننده کاشی و سرامیک کشور و افزایش دپو و عدم فروش تولیدات کارخانجات کاشی و سرامیک، انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور با انجام مطالعات میدانی و بررسی شرایط موجود و آینده بازار کاشی و سرامیک به این تنیجه رسیده اند که وضعیت تقاضا برای محصولات کاشی و سرامیک با توجه به رکود حاکم در طی ماه‌های آینده بهبود نخواهد یافت.

از این رو این انجمن برای مدیریت شرایط و پیشگیری از وخیم‌تر شدن اوضاع تولیدکنندگان از کلیه شرکت‌های عضو انجمن خواسته در راستای مدیریت بازار و مدیریت بحران بوجود آمده در صورت صلاح دید، نسبت به کاهش 50 درصدی از کل ظرفیت تولید خود اقدام نمایند.

رکود شدید در ساخت و ساز، افت شدید فروش داخلی و صادرات، عدم دسترسی به بازارهای جدید صادراتی و مهمتر از همه تنظیم بازار از طریق مدیریت تولید از جمله دلایل این تصمیم انجمن صنفی کاشی و سرامیک کشور است.

این اقدام انجمن برای جلوگیری از راکد ماندن تولیدات در انبارها، سوء استفاده کاشی‌فروشان در خرید ارزان تولیدات و رقابت های غیرحرفه‌ای که منجر به ارزان فروشی می‌شود بوده است.

از آن جایی که انباشت تولیدات کارخانجات در انبارها به معنای راکد ماندن سرمایه شرکت‌ها قلمداد می‌شود و از سویی دیگر اغلب شرکت‌های کاشی و سرامیک دچار کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش هستند لذا رسوب و انباشت بیش از حد محصولات در انبار کارخانجات و انبار عاملین فروش بر لزوم اجرایی شدن این تصمیم می‌افزاید.

پس از این مصوبه باید دید آیا کارخانجات کاشی و سرامیکی که با مشکلات شدید دست و پنجه نرم می‌کنند؛ به این وحدت و اقدام مشترک برای کاهش تولید دست خواهند زد؟ و همچنین آیا اجرای این مصوبه از سوی شرکت‌ها نتیجه بخش خواهد بود یا این که اوضاع بد بازار کاشی و سرامیک وخیم‌تر می‌شود و باید به دنبال راه حلی اساسی‌تر بود.

کارخانجات کاشی و سرامیک استان یزد نیز به عنوان قطب اصلی تولید کاشی و سرامیک کشور می‌توانند نقش اساسی در اجرای این مصوبه داشته باشند. به عبارتی هماهنگی و وحدت کارخانجات سرامیک استان یزد لازمه اجرای این راه حل کوتاه مدت است.





رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


ابوالفضل میبدی
با سلام
متاسفانه عدم کارشناسی برای دادن مجوز ایجاد شرکتهای کاشی سرامیک،چرا که ظرفیت استان یزد حداکثر 7 شرکت بوده است تنها فردی که در رابطه ضرر می کند کارگران بیچاره ای هستند که جوانی خود را در این شرکتها گذراندند و الان که در آستانه تعطیلی و رکود بازار هستیم نه جایی دیگر می توانند کاری پیدا کنند و نه از مشکلات معیشتی خود خواهند توانست برآیند به امید اینکه بازارها رونق یابد و کارگران بتوانند حداقل از خجالت زن و بچه خود برآیند.
0 (0 آرا)
پست شده در ۱۳۹۴/۱۱/۳ ۰۸:۰۳