Skip to Content

معاون حوزه علمیه میبد:

مسئولین باید اولویت سنج باشند/ مشکلات اشتغال، مسکن و ازدواج مساله اصلی کشور است نه موسیقی


حجت الاسلام برزگر با تأکید بر لزوم اولویت‌سنجی مسئولین، اظهار داشت: کسانی که موسیقی را حلال مشکلات دانسته و اولویت‌های نظام را وارونه جلوه می‌دهند؛ بنی‌امیه‌های انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش میبد خبر، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی برزگر» در مراسم عزاداری و سوگواری دهه اول ماه محرم‌الحرام که با حضور جمع کثیری از دلدادگان به ساحت ائمه اطهار (ع) که در محل هیئت رزمندگان اسلام شهرستان اردکان برگزار شد فرارسیدن ایام شهادت جان‌سوز حضرت اباعبدالله (ع) و شهدای والامقام نهضت کربلا را تسلیت و تعزیت گفت.

معاون تهذیب حوزه علمیه حضرت حجت ابن الحسن العسکری (عج) شهرستان میبد ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات عزاداران حسینی (ع) در دهه اول ماه پیروزی خون بر شمشیر، تأکید کرد: اولویت‌بندی مسائل ازجمله ویژگی‌های ضروری و لازم در زندگی فرد مؤمن مسلمان است و در عصر حاضر یکی از آفات و آسیب‌هایی که در کمین افراد به ویژه اهل ایمان است، عدم اولویت‌بندی است.

استاد حوزه علمیه بابیان اینکه خاتم‌النبیین، حضرت محمد مصطفی (ص) به امیرالمؤمنین، حضرت امام علی (ع) فرمودند که هرگاه شاهد عمل مردم به مستحبات و غفلت از فرایض بودی به واجبات عمل کن، تصریح کرد: چنین جمله‌ای نشان‌دهنده لزوم اولویت داشتن واجبات در زندگی است.

وی با اشاره به اینکه دین و آیین بیمار؛ جامعه‌ای را به سوی بیماری خواهد برد، اضافه کرد: به تعبیر استاد شهید دکتر مرتضی مطهری (رحمه‌الله علیه)، توجه به اولویت‌های اصلی و اولویت‌بندی مباحث ازجمله معیارهای برجسته سنجش و ارزیابی یک جامعه در وصول به نقطه رشد و یا عدم رشد است.

معاون تهذیب حوزه علمیه حضرت حجت ابن الحسن العسکری (عج) شهرستان میبد به عدم انطباق حساسیت‌های جامعه ما با حساسیت‌های مدنظر پیامبر اکرم (ص) و حضرت امام علی (ع) در برخی از موارد اشاره و اذعان کرد: حضرت امیرالمؤمنین (ع) اهمیت زیادی به مسائل سیاسی و دینی می‌دادند و امور سیاسی را ازجمله اولویت‌های شاخص خود می‌دانستند.

وی با اشاره به اولویت‌سنجی‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای اشاره و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سالیان متوالی اخیر با وجود مسائل مختلف و متعدد شعار سال را پیرامون موارد حیاتی اقتصادی انتخاب کردند و اولویت را به این‌گونه موارد داده‌اند که نشان‌دهنده اولویت‌سنجی معظم له (مدظله‌العالی) است.

کارشناس مذهبی با تأکید بر لزوم ارزیابی میزان عمل مسئولین، مدیران، آحاد و اقشار گسترده مردم به شعائر سال‌های اخیر، حمایت از کالای ایرانی و تحقق و رونق تولید ملی، افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از راه‌ها و روش‌های کاربردی دشمنان قسم‌خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این است که مسئولین اولویت‌های تصمیم‌گیری را به خوبی نشناسند.

وی بابیان اینکه وجود ایمان و عمل به رهنمودهای راستین و اصیل دین مبین اسلام؛ فرد را به سوی توجه به اولویت‌ها سوق می‌دهد، ابراز کرد: حضرت سیدالشهدا، امام حسین (ع) و اهل‌بیت والامقام (ع) الگوهای مناسب و کارآمد برای اولویت‌سنجی در زندگی است.

حجت‌الاسلام برزگر با اشاره به اینکه موسیقی موجب سعادتمندی و خوشبختی فردی نمی‌شود، ابراز کرد: مسئولین و سکان‌داران امور باید فراهم کردن شرایط برای مخترعین، ازدواج جوانان و رونق مسکن را اولویت امروز کشورمان بدانند و نه اینکه مسائلی مانند ترویج موسیقی در جامعه و یا بسترسازی برای دوچرخه‌سواری بانوان وزنان را مهم‌ترین مباحث تلقی کنند.

وی بابیان اینکه کسانی که موسیقی را حلال مشکلات فعلی دانسته و اولویت‌های نظام را وارونه جلوه می‌دهند؛ بنی‌امیه‌های انقلاب اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: مسئولین طبق آمار و ارقام اعلام می‌کنند که درصدی از جمعیت به خشونت‌طلبی دچار شده‌اند و راه آن ترویج موسیقی و برپایی کنسرت است در صورتی که این حرف و اظهارنظر اشتباه است.

استاد حوزه علمیه، یادآور شد: راه‌حل این معضل و مشکل که مسئولین از آن به خشونت‌طلبی نام می‌برند، ایجاد اشتغال برای جوانان، رفع مشکل مسکن و فراهم ساختن بسترهای افزایش ازدواج است که البته نیازمند همت مستحکم و پشتکار جدی از سوی مسئولین است.

وی بابیان اینکه زندگی فرد مؤمن یک زندگی عالِمانه است، اظهار داشت: علماء و مراجع عظام مباحث مربوط به درس، تدریس و مطالعه علمی خود را تعطیل نمی‌کنند بنابراین فارغ‌التحصیلی برای مسلمانان معنا ندارد.

معاون تهذیب حوزه علمیه حضرت حجت ابن الحسن العسکری (عج) شهرستان میبد در پایان با اشاره به اینکه علت بسیاری از پرخاشگری‌ها، تعارضات و حتی فرزند آوری کم به دلیل دوری از علم محوری در زندگی است، تأکید کرد: اگر در انتخابات‌ها فردی به دنبال رأی عالِمانه نباشد بر اساس هجمه‌های تبلیغاتی تصمیم می‌گیرد.

 

پایان پیام/

شبستان




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.