Skip to Content

بررسی مشکلات صنعت کاشی و سرامیک؛

صدور بی‌رویه مجوز احداث؛ چالش اساسی صنعت کاشی استان یزد


مدیرعامل یکی از کارخانجات کاشی و سرامیک یزد مشکل اساسی این صنعت را صدور بی رویه مجوز برای راه اندازی کارخانه های کاشی و سرامیک از سوی سازمان صنعت معدن و تجارت عنوان کرد.

به گزارش میبد خبر، يزد ششمين استان صنعتی كشور است و در بسياری صنايع نظير كاشي و سراميك، ريسندگي و ... يكی از قطب‌های توليد به شمار می رود اما صنايع اين روزها رونق گذشته خود را ندارند و ركود سخت گريبان آنها را مي فشارد.

صنعت کاشی و سرامیک نقش مهمی در اقتصاد استان یزد دارد که این روزها با توجه به وضعیت اقتصادی کشور با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.

مدیرعامل یکی از کارخانجات کاشی و سرامیک یزد در خصوص مشکلات این صنعت گفت: به دلیل رکود شدید در بازار ساخت و ساز و دپوی تولیدات در انبار کارخانه ها، انجمن کاشی و سرامیک در اسفند 94 مصوب کرد کارخانه های عضو انجمن از 15/12/94 تا 15/3/95 از خط تولید خود کم کنند و همین امر سبب تعدیل نیرو در واحدهای کاشی و سرامیک شد که تا کنون نیز خطوط تولید به حالت اولیه خود بازنگشته است.

این صنعتگر اظهار کرد: در سفر رئیس جمهور روحانی به یزد نامه ای نوشته و مشکلات صنعت کاشی و سرامیک استان یزد از سوی صنعتگران به وی داده شد و قرار شد مبالغ وام تزریق شود که هنوز خبری از این مساعدت مالی نیست.

وی اذعان کرد: در حالی که انبارهای داخلی مملو از جنس های به فروش نرسیده است، در کشور واردات کاشی و سرامیک داریم اگر چه این مقدار ناچیز است اما همین نیز نباید باشد.

این فعال اقتصادی ادامه داد: از سوی دولت تا کنون هیچ گام عملی برای رفع مشکلات اقتصادی در صنعت و تولید برداشته نشده و همه در حد وعده و وعید باقی مانده است و ما صنعتگران کاشی و سرامیک نیز از بیان مشکلات خود به خاطر تکرار بیش از حد خسته شده ایم.

مدیرعامل یکی از کارخانجات کاشی و سرامیک یزد مشکل اساسی این صنعت را صدور بی رویه مجوز برای راه اندازی کارخانه های کاشی و سرامیک از سوی سازمان صنعت معدن و تجارت عنوان کرد و گفت: این همه کارخانه کاشی در استان یزد نیاز نیست و باید از صدور مجوز های جدید جلوگیری شود و سرمایه گذاران به سمت صنایع دیگر مورد نیاز هدایت شوند.

این صنعت گر کپی برداری را از دیگر عوامل مهم رکود صنعت کاشی و سرامیک دانست ادامه داد: باوجود کارخانه های زیاد، رقابت ناسالم به وفور بین واحدهای صنعتی رواج یافته و کپی برداری و زدن طر های تکراری با عناوین مختلف آفت کار شده است.

وی تصریح کرد: تعدد کارخانجات، رکود شدید در بازار ساخت و ساز و دپوی تولیدات موجب شده تا صاحبان این صنعت قیمت خود را پایین بیاورند و بعد از فروش متوجه می شوند قیمت تمام شده به صرفه نیست و همین امر سبب کم شدن خطوط تولید، تعدیل نیرو و تعطیلی واحد تولیدی می شود.

انتهای پیام/ک

یزد ندا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.