Skip to Content

آیت الله اعرافی:

صداوسیما در مقابل آینده فرهنگی استان مسئولیت دارد


امام جمعه میبد تخریب محیط زیست، کاهش ذخائر استعدادی استان، مهاجرت نخبگان، ورود غیربومی ها و آسیب های اجتماعی را از جمله موانع توسعه استان برشمرد و گفت: صدا وسیما برای آینده فرهنگی و مسائل استان مسئولیت زیادی دارد.

به گزارش میبد خبر، آیت الله اعرافی روز جمعه در دیدار مدیرکل صداو سیمای مرکز یزد بر شکل گیری اتاق فکر در این زمینه در صدا و سیما با ترکیب مناسب تاکید کرد و افزود: رسانه ملی با تحقیق و پژوهش باید فرهنگ مناسبی را در حوزه های مختلف در استان ایجاد کند.

اعرافی با اشاره به تولیدات کشاورزی و باغداری استان هم گفت: فرهنگ منابع طبیعی، فضای سبز و کشاورزی نیاز به فرهنگ مردمی و مطالبه دولت است و صدا و سیما باید در علمی کردن کشاورزی کار بیشتر انجام دهد.

وی با اشاره به دو پروژه انتقال آب به فلات مرکزی یعنی خط دوم و انتقال آب از خلیج فارس، انتقال آب به استان را از مطالبات جدی مردم استان دارالعباده دانست و گفت: باید همه کشور بدانند که این مطالبه جدی است.

امام جمعه میبد در ادامه بر فرهنگ سازی بر رشد آموزش عالی و حوزه و زیر ساخت های تحقیقی و پژوهشی تاکید کرد و گفت: اگر آموزش عالی استان می خواهد جلوی بعضی از خطرها و آسیب های مهاجرت نخبگان هم گرفته شود باید رشد پیدا کند.

وی با اشاره به شرایط حوزه ها در استان هم گفت: حوزه های استان به تناسب نیازها رشد نکرده است و صدا و سیما می تواند در رشد آن هم اثربگذارد.

امام جمعه میبد در این دیدار ضمن خیرمقدم و تبریک مدیریت دکتر احمد پهلوانیان در مرکز صدا و سیمای استان یزد، به محورهای توسعه استان یزد طی دو دهه اخیر پرداخت و گفت: استان یزد طی دو دهه گذشته در چند محور به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کرده است که هرکدام آسیب هایی را هم تولید کرده است.

اعرافی گفت: یکی از این محورهای توسعه حوزه آموزش عالی است که استان یزد گامهای بزرگی برداشته است و حدود ۸۰ هزار دانشجو در رشته های مختلف در بیش از ۳۰ دانشگاه استان مشغول تحصیل اند که درجای خود بافت استان را تغییر داده است.

وی صنعت را دومین محور توسعه استان عنوان کرد و افزود: متاسفانه این بخش، نقشه راه روشن و راهی برای توسعه با در نظر گرفتن همه آسیب ها نداشته است.

امام جمعه با اشاره به آسیب های موجود در حوزه صنعت گفت: صنعت استان دستخوش تغییر شده و جمعیت بالایی از کارگری را در استان به وجود آورده است که به هم ریختن بافت فرهنگی ،تخریب محیط زیست و کارگری شدن استان از آسیب های این محور است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گردشگری و میراث فرهنگی و تاریخی را سومین محور توسعه استان خواند و گفت: در این محور هم سرمایه گذاری های خوبی شده و برکات فروانی داشته است اما در عین حال این رفت و آمدها ،به فضای بومی و سنتی آسیب می زند که مجموعه این محورهای توسعه، آسیب هایی را ایجاد کرده است و اگر کسی فکر آینده نکند وضع بدی را در آینده در استان شاهد خواهیم بود.

منبع: ایرنا




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.