Skip to Content


دیدار وزیر علوم تحقیقات و فناوری با آیت الله اعرافی


رئیس جامعه المصطفی ضمن تأکید بر تقویت تعامل ابعاد غیر حوزوی ایران اسلامی با حوزه های علمیه، گفت: وزارت علوم می تواند با تعمیق در بازشناسی مجموعه های بین المللی، در راستای محورهای تعاملی اقدامات موثرتری بردارد.

به گزارش "میبدخبر" به نقل از مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعه المصطفی، آیت الله اعرافی در دیدار با دكتر محمد فرهادي وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تبریک ایام با سعادت ماه شعبان، ضمن ارائه آماری از فعالیت ها و دستاوردهای جامعه المصطفی، تصریح کرد: فارغ التحصیلان المصطفی در مباحث دینی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و رسانه­ای فعالیت می کنند.

وی افزود: جامعه المصطفی در سه گروه مدارس پیوسته، تابعه و همکار با هزار نقطه از ۸۰ کشور جهان در ارتباط است.

رئیس جامعه المصطفی با بیان این که ۳۵ هزار نفر از ۱۳۰ ملیت جهان در المصطفی در حال تحصیل هستند، تصریح کرد: جامعه المصطفی بر آن است تا سالیانی نه چندان دور، از تمام ملت های جهان دانش پژوهانی برای فراگیری علوم الهی پذیرش نماید.

وی با بیان این که جامعه المصطفی ضمن رعایت استانداردهای بین المللی نظام آموزشی، موفق به راه اندازی ۱۰ قطب پژوهشی به ۱۰ زبان زنده دنیا شده است، اذعان داشت: جمع آوری بیش از ۴۰ هزار عنوان اثر به ۴۰ زبان دنیا از مهترین فعالیت های فارغ التحصیلان المصطفی به شمار می رود؛ جامعه المصطفی چندسالی است که شعار هر روز یک کتاب را در دستور کار خود قرار داده است.

امام جمعه قم با تأکید بر این که جامعه المصطفی در مباحث اخلاقی و تربیتی کارهای عمیقی انجام داده است، اظهار داشت: راه اندازی ۳۰۰ انجمن فرهنگی با بیش از ۸ هزار عضو، ظرفیت عظیمی را برای فعالیت در عرصه فرهنگ بین المللی ایجاد نموده است.

* المصطفی مهمترین محور توسعه زبان و ادب فارسی در جهان

آیت الله اعرافی به تهیه سند چشم انداز فعالیت های بین المللی المصطفی اشاره نمود و ابراز داشت: المصطفی با ورود به آموزش زبان فارسی، ده ها هزار نفر از ملیت های مختلف جهان را با زبان و ادب فارسی آشنا نموده است؛ جامعه المصطفی مهمترین محور توسعه زبان و ادبیات فارسی در جهان به شمار می رود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عرضه معارف تفسیری قرآن با نگاهی نو را از دیگر قلمروهای فعالیتی المصطفی عنوان کرد و اذعان داشت: جامعه المصطفی با نگاهی نو، ابواب جدیدی را در حوزه فقه اسلامی ترسیم و راه اندازی کرده است.

* اساتید پایه اصلی آموزش در جامعه المصطفی

وی با تأکید بر این که جامعه المصطفی ذخائر هزار ساله حوزه های علمیه را در قالب ۳۰۰ رشته احیا نموده و ارائه می کند، خاطرنشان کرد: اساتید، پایه های اصلی آموزش در جامعه المصطفی هستند.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که المصطفی متعهد به تبیین شفاف و رسمی اندیشه اهل بیت(علیهم السلام) در سراسر گیتی است، اذعان داشت: المصطفی با مجوزهای رسمی و هماهنگ با مجموعه های نظام اسلامی در سراسر جهان فعالیت می کند.

وی با بیان این که المصطفی ارائه مباحث فقهی با رویکردهای متفاوت مذاهب اسلامی را بر خود فرض می داند، یادآور شد: هیچ یک از مراکز آموزش عالی علمی- دینی در جهان اسلام، از چنین ظرفیتی برخودار نیست.

آیت الله اعرافی با اشاره به این که گفتمان انقلاب اسلامی از درون مایه عقلی، فلسفی و منطقی برخودار است، اظهار داشت: جامعه المصطفی در کنار فعالیت های دینی، اهتمام زیادی بر آشنایی ملل جهان با زبان و ادبیات فارسی دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نگاه به علوم اسلامی را نگاهی پاسخگو به نیازهای زمانه دانست و تصریح کرد: جامعه المصطفی نسبت به آموزش مهارت های دانش افزایی دانش پژوهان، ارزش زیادی قائل است.

رئیس جامعه المصطفی تولید اندیشه اسلامی و دینی به زبان های مختلف را از مهمترین سیاست های المصطفی عنوان کرد و ابراز داشت: در بخش بانوان نیز، رشته های متنوعی چون؛ مطالعات زنان راه اندازی شده است.

* تقویت تعامل مجامع غیر حوزوی با حوزه های علمیه

وی با بیان این که المصطفی ضمن توجه به تجربه نظام های جدید آموزشی، مبشر فکر عقلانی و منطقی درست در دنیا است، اذعان داشت: وزارت علوم می تواند با تعمیق در بازشناسی مجموعه های بین المللی، در راستای محورهای تعاملی اقدامات موثرتری بردارد.

آیت الله اعرافی در پایان ضمن تأکید بر تقویت تعامل مجامع غیر حوزوی ایران اسلامی با حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: مجموعه ها و دانشگاه های شهر مقدس قم، از ظرفیت بین المللی شدن برخوردار هستند.

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.