Skip to Content

سواری گرانی افسارگسیخته بر پشت مردم یزد؛

بی وجدانی عرضه کنندگان لبنیات در یزد!/مسئولان همچنان توپ نظارت را به زمین مردم پاس می دهند


معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت گفت: با توجه به اینکه ستاد تنظیم بازار نرخ جدید محصولات لبنی را اعلام کرده است عرضه‌کنندگان در این زمینه قانون‌مدار رفتار کنند.

به گزارش میبدخبر، لبنیات یکی از اقلامی بود که امسال قیمت آن‌ها در کش‌وقوس‌های فراوانی قرار گرفت و در ماه‌های اخیر افزایش قیمت چشمگیری داشت؛ و در رابطه با این افزایش افراد و دستگاه‌های مرتبط با این حوزه هرکدام گناه را بر گردن دیگری می‌انداختند؛ دامداران افزایش قیمت علوفه و نهاده‌های دامی را دلیلی موجه برای این افزایش قیمت بیان می‌کردند، کارخانه‌های لبنی ادعا داشتند که طبق مصوبه سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان شیر را عرضه می‌کنند و مسئولان این سازمان هم اعتقاد داشتند که این افزایش قیمت‌ها بدون مجوز صورت گرفته است.

یکشنبه این هفته پس از رکورد زنی قیمت شیر و فرآورده‌های لبنی، قیمت‌های جدید آن از سوی ستاد تنظیم بازار اعلام شد اما همچنان برخی از تولیدکننده‌ها و عرضه‌کنندگان محصولات لبنی اصرار بر گران‌فروشی دارند.

درحالی‌که انتظار می‌رود تمامی فعالان در کشورمان ازجمله افراد یادشده به قانون احترام گذاشته و محصولات لبنی را با نرخ مصوب به فروش برسانند اما برخی از آن‌ها همچنان گران‌فروشی کرده و محصول را با هر قیمتی که به مذاقشان خوش بیاید عرضه می‌کنند.

***انتظار همکاری همگانی برای عرضه شیر با قیمت مصوب را داریم
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت در رابطه با وضعیت کنونی قیمت شیر در یزد گفت: با توجه به اعلام قیمت‌های جدید محصولات لبنی از سوی ستاد تنظیم بازار، قیمت شیر پایه با 3 درصد چربی 2 هزار تومان است و به ازای هر درصد از چربی که اضافه شود، قیمت آن نیز اضافه می‌شود.

علی افشار پور ادامه داد: هفته پیش مصوباتی را در مورد شیر در کارگروه تنظیم بازار استان داشتیم؛ قیمت شیر پاستوریزه و سه محصول پرمصرف لبنی شامل شیر، ماست و پنیر در 14 نوع و اندازه اعلام‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: هماهنگی‌هایی را با جهاد کشاورزی و اتحادیه‌های مرتبط انجام‌شده است تا قیمت‌های مصوب رعایت شود.

افشار پور با بیان اینکه هنوز مدت‌زمان زیادی از مصوبه جدید در مورد محصولات لبنی نگذشته است، اما لازم است عرضه‌کنندگان در این زمینه قانون‌مدار رفتار کنند، تصریح کرد: از مردم خواهشمندیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف جهت رسیدگی و برخورد به سامانه 124 اطلاع دهند؛ بازرسان ما درزمینهٔ رسیدگی به شکایات و برخورد با متخلفان در هر رده‌ای چه در رده تولید و چه توزیع و عرضه با قاطعیت برخورد می‌کنند.

وی ادامه داد: همکاری همگانی مسئولان، مردم، مصرف‌کننده و تولیدکننده می‌تواند به عرضه شیر با قیمت مصوب کمک کند.

وی در رابطه با این موضوع که دامداران به دلیل افزایش قیمت نهاده‌های دامی نسبت به کاهش قیمت شیر معترض هستند، اذعان کرد: بله؛ افزایش قیمت نهاده‌های دامی هم صورت گرفته است؛ اما در پس اعلام قیمت جدید شیر آنالیز و بررسی‌های متعددی بر روی موارد تأثیرگذار صورت گرفته است و قطعاً افزایش قیمت نهاده‌های دامی هم مدنظر بوده است.

***یک کیلو گوشت مخلوط گوسفندی؛ 67 هزار تومان
این مقام مسئول با بیان اینکه متأسفانه قیمت گوشت در ماه‌های اخیر افزایش زیادی داشته است، گفت: در جلسه ستاد تنظیم بازار قیمت گوشت مخلوط گوسفندی به‌عنوان گوشتی که به‌صورت عموم مردم استفاده می‌کنند، 67 هزار تومان اعلام‌شده است؛ در این زمینه هم مردم اگر قیمت بالاتری در سطح عرضه مشاهده کردند، با سامانه 124 تماس بگیرند.

کارشناسان معتقدند دسترسی مردم به محصولات غذایی سالم و سودمند ازلحاظ توانمندی برای خرید، موضوع مهمی است که باید مدنظر سیاست‌گذاران قرار بگیرد.

قطعاً نظارت بهتر و دقیق‌تر مسئولان بر عرضه، توزیع و قیمت نهاده‌های دامی می‌تواند از افزایش بی‌رویه قیمت محصولات لبنی باشد تا هم دامدار متضرر نشود و هم خانوارهای ایرانی از این محصول ارزشمند بی‌نصیب نماند.

 مسئولان به جای اینکه توپ نظارت را به زمین مردم ببیاندازند ضمن تقویت نظارت ها بر عرضه کالا و خدمات، برخورد سریع و اثرگذاری را نسبت به گران فروشی داشته باشند.

انتهای پیام/

یزدرسا




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.