Skip to Content

رییس دادگستری میبد مطرح کرد؛

الزام مدیران کارخانجات و شرکت های میبدی جهت عدم بکارگیری بانوان در شیفت شب


علیرضا حسین‌ بیگی گفت: با توجه به لزوم صیانت و حمایت از کانون خانواده و تبعاتی که حضور بانوان در ساعت‌های آخر شب در شهر برای منتظر ماندن برای سرویس رفت آمد دارد، کارخانه‌داران باید ملزم شوند تا در شیفت شب از بانوان استفاده نکنند.

به گزارش میبدخبر، علی باقرپور دادستان عمومی و انقلاب و حسین بیگی رئیس دادگستری شهرستان میبد در نشستی با خبرنگاران که به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شد به سوالات اصحاب رسانه پاسخ دادند. 

علیرضا حسین‌ بیگی با بیان اینکه دادگستری میبد از نظر تعداد جمعیت شهر و نیز تعداد پرسنل و کارمندان این حوزه به عنوان دومین دادگستری بعد از مرکز استان شناخته می‌شود و با توجه به این موضوع کمترین ورودی پرونده را دارد، ابراز داشت: ه دنبال الکترونیکی شدن پرونده‌ها ۹۰ درصد مراجعات از طریق ابلاغ الکترونیک صورت می‌گیرد و این موضوع کاهش چشمگیری در اطاله رسیدگی پرونده‌ها دارد.

وی به برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرتبط با تحکیم کانون خانواده و آموزشهای قبل از ازدواج و راه اندازی دفتر سلامت کار برای دادن تاییدیه به افرادی که می خواهند در کارخانه‌ها شاغل شوند را یادآور شد.

حسین‌ بیگی به همکاری با دانشگاه و افتتاح کلینیک حقوقی هم اشاره کرد که از طریق آن از ظرفیت مدرسین دانشگاه برای دادن مشاوره رایگان به مردم استفاده می‌شود و همچنین برای دانش آموخته‌های حقوق کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود.

وی دادن مشاوره برای حل اختلاف پرونده های مرتبط به واحدهای تولیدی و صنعتی را نیز از دیگر فعالیتهای دادگستری برشمرد که به دنبال از تشکیل پرونده و صرف وقت و زمان جلوگیری شده و  اختلاف‌های بین سرمایه‌گذاران  و تولید کنندگان و دیگر طرفین صلح و سازش داده می‌شود.

رئیس دادگستری میبد در ادامه با اشاره به اینکه مسوولان همه دستگاه‌ها وظیفه دارند فرهنگ‌سازی کنند تا مردم باورهای صحیح برای استفاده از فضای مجازی داشته ‌باشند، اظهار داشت: وظیفه همه ارگانها کمک به مردم به خصوص نسل جوان است تا به یک باور درست برای استفاده کردن از فضای مجازی برسند.

این مسئول همچنین با اشاره به اشتغال بانوان در کارخانه‌ها گفت: با توجه به  لزوم صیانت و حمایت از کانون خانواده و تبعاتی که حضور بانوان در ساعت‌های آخر شب در شهر برای منتظر ماندن برای سرویس رفت آمد دارد ، کارخانه‌داران باید ملزم شوند تا در شیفت شب از بانوان استفاده نکنند.

وی با اشاره به نامه هایی که در مورد این موضوع و در مورد حجاب و عفاف در میبد برای مسئولین نوشته شد، افزود: به خاطر حواشی دوچرخه سواری بانوان با پوشش نامناسب در مرکز استان که اخبار آن را داشتیم، نمی خواستیم این اتفاقات در میبد نیز بیفتد، بنابرین از دادستان محترم نیز درخواست ورود کردیم تا این موضوع مدیریت بهتری شود.

رئیس دادگستری میبد تصریح کرد: نامه نوشته شده به فرماندار محترم نیز بر اساس همین موضوع بود که مکان های خوبی در نقاط مختلف شهرستان برای این موضوع تدارک دیده شود تا بانوانی که هدف‌شان ورزش است از این اماکن امن و آماده استفاده کنند.

حسین بیگی گفت: دوچرخه سواری بانوان در انتهای شب و مخصوصا در برخی از محلات، باعث افزایش مزاحت، متلک گویی و دیگر حواشی شده که برای رفع این معضلات درخواست برگزاری شورای تامین را نیز داده ایم که مصوباتی را در این زمینه داشته باشیم.

وی با اشاره به این موضوع که برخورد با قبح شکنی از وظایف ما می باشد، تصریح کرد: در صورتی که قبح شکنی نشود، هدف و برنامه ما برخورد سخت نیست و طبیعتا به فرهنگ سازی اعتقاد بیشتری داریم، کما اینکه بعد از راه اندازی امکان مخصوص دوچرخه سواری، به بانوان دوچرخه سوار سطح شهر تذکر می دهیم و ارشاد می کنیم که برای حفظ امنیت و سلامت خود به این اماکن بروند.

علیرضا حسین بیگی با اشاره به دیگر محورهای موضوع حجاب و عفاف گفت: در این محور مسائل زیادی مورد توجه می باشد که یکی از آنها بحث زنان و اشتغال انها در صنعت می باشد که به کارگیری این قشر در شیفت های شب و مخصوصا اشتغال زنان غیر بومی حواشی زیادی را ایجاد کرده که بنا را بر ورود و پیگیری به این موضوع گذاشته ایم.

در ادامه دادستان میبد در رابطه با عوامل تصادفات و سوانح رانند گی در شهرستان گفت: قطع به یقین ۷۰ درصد تصادفاتی که در شهرستان روی می دهد. یک طرف حادثه دیده فاقد گواهینامه رانندگی است 

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از عوامل عمده تصادفات شهرستان برمی گردد به وضعیت شهری میبد. شهرستان میبا در موقعیتی قرار دارد که در مسیر تردد بین المللی است. موضوع دیگر بافت شهری است که واقعا مشکل دارد. در برخی از خیابان ها یک ماشین که کنار خیابان پارک می شود برای عبور دیگر خودروها خلل جدی ایجاد می شود. 
وی ادامه داد: در همین راستا شورای ترافیک شهرستان یکسری اقدامات را انجام داده و می دهد. در بحث شناسایی نقاط حادثه خیز هم اقداماتی انجام شده و تذکراتی به ادارات مربوطه داده شده است. 
دادستان میبد علت یک یا دو مورد از حوادث شهرستان را نصب تاسیسات عمومی برشمرد و گفت: عمده ترین اداره درگیر در این نوع تصادفات تاسیسات اداره برق بود که تذکرات لازم داده شد و در راستای همین موضوع، فرمانداری، اداره برق و شهرداری را درگیر مسئله کردیم و رفع خطر انجام شد. 
 
باقر پور با تاکید بر نقش خانواده ها در پیشگیری از تصادفات در سطح شهرستان تاکید کرد: متاسفانه مشاهده می کنیم که برخی از خانواده ها موتورسیکلت در اختیار فرزندان بدون گواهینامه و فاقد مهارت قرار می دهند، روزی نیست که شاهد یک حادثه تصادف در شهرستان نباشیم و دچار همین مشکل نشویم. همین دو روز پیش اتفاقات ناراحت کننده ای در میبد افتاده است. تصادف منجر به فوت یک کودک روبروی شاه عباسی و جراحات شدید یک کودک یک ساله در منطقه بارجین. 
 
دادستان شهرستان با هشدار به رانندگان بدون گواهینامه گفت: برخوردمان را با رانندگی های بدون گواهینامه شروع کرده ایم، رانندگی بدون گواهینامه را جرم مشهود تعریف کرده و برخورد و با آن را در اولویت قرار داده ایم. در جرم مشهود مجموعه نیروی انتظامی حق باز داشت را دارد که متخلف را ۲۶ ساعت بازداشت کنند و یا با حضور قاضی کشیک تأمین مناسبی از فرد دریافت شود. امیدواریم که در این مسئله یک پیشگیری در مورد تصادفات داشته باشیم. 
 
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فضای مجازی عمده ترین پرونده های تشکیل شده در این فضای را مسائل مادی و کلاهبرداری اینترنتی برشمرد و تصریح داشت: در بیشتر این پرونده ها عمدتا سهل انگاری از طرف زیان دیده است. فرد یک معامله در فضای مجازی انجام می دهد و بدون اینکه طرف مقابل را بشناسد شماره کارت خود را به او اعلام می کند که مجرم به شماره حساب و رمز دوم دسترسی پیدا می کند و حسابش را خالی می کند. در همین چند روز گذشته فردی ۱۹ میلیون تومان از سرمایه خودش را از دست داده به خاطر اینکه به راحتی فریب خورده است. 
 
باقر پور اضافه نمود: در شهرستان مخصوصا این موضوع را برای سایت دیوار مشاهده می کنیم که بارها اتفاق افتاده، فرد بدون اینکه مطمئن شود مالی وجود دارد یا نه، پول را واریز می کند و امیدوار است کالای خریداری کرده به دستش برسد! توصیه می کنیم افراد تا طرف مقابل را نشناختند و از موضوع اطمینان نیافته اند هیچ گونه معامله ای را انجام ندهند. 
 
دادستان میبد درباره پلیس فتا شهرستان نیز گفت: پلیس فتا در شهرستان میبد به طور کامل فعال نشده، هم از حیث امکانات و نیرو کمبودهایی را داریم که باید تقویت شود. 
 
وی ادامه داد: در مورد مسائل اخلاقی که در فضای مجازی روی می دهد بیشتر گزارشات از طرف مردم است که در این زمینه اقداماتی را انجام داده ایم، مواردی که وجود داشت با تذکر مسئله حل شده و اقدامات مناسبی صورت گرفته است. 
 
دادستان در مورد فرهنگ سازی و نظارت بر فضای مجازی گفت: به تازگی در شهرستان نوجوان 16 ساله ای دستگیر کرده ایم که البته غیر بومی بود. این نوجوان ۱۹ دستگاه موبایل داشت که به وسیله آنها در کانالهای مختلف کلاهبرداری انجام می داد. چرا باید اینگونه بی محابا یک فرد به این فضاها و امکانات برای کلاهبرداری دسترسی داشته باشد. باید در کنار فرهنگ سازی یکسری محدودیت ها و قوانین بازدارنده ای داشته باشیم که بتوانیم از جرم هایی که ممکن است در این فضا روی دهد پیشگیری کنیم.
 
انتهای پیام/
 

 




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.