Skip to Content

میبد هم بی نصیب نیست؛

از تلاش برای مهار رسانه های انقلابی تا تقویت جریان رسانه ای فتنه گر!


برخی افراد به جای حمایت از نیروهای مردمی، با سخنان دشمن شادکن خود، فتنه اندوزی و مواضع بی ربط خود را به خیمه بچه های انقلاب تزریق می کنند. براستی میان این تیم با حزب حاکم چه رابطه ای حاکم است که تاکنون یکبار همنوا با مردم، مشکلات و دردهای آنها را فریاد نزده اند؟

طی روزهای گذشته فشار سنگین بر رسانه های انقلابی و حزب اللهی جهت مهار آنها از یکسو، و تقویت بی سروصدا و پنهانی جریان افراطی وابسته به فتنه گران از سوی دیگر، به مثابه دولبه یک قیچی فعالیت خود را تشدید کرده اند.

به گزارش "میبدخبر"، آنچه که در این میان تعجب برانگیز است، استعمال ادبیاتی خاص از سوی برخی نیروهای خودی است که موجب سوءاستفاده رسانه های فتنه گر داخلی و خارجی شده، به نحوی که سخنان آنان به تیتر یک آنها مبدل شده است.

اگرچه هجوم تخریب گرایانه فتنه گران لانه کرده در برخی رسانه ها به جریانات انقلابی امری کاملا طبیعی و نشات گرفته از زخم عمیقی است که آنها از حزب الله دریافت کرده اند اما اظهارات شتاب زده برخی افراد مورداعتماد، به نوعی فضادادن به رسانه های دگراندیش و هرچه محدودکردن جریانات خودی به حساب می آید.

این درحالی است که اخیرا با اتخاذ سیاست تسامح و تساهلی که برخی مسئولان در برابر فتنه گران اتخاذ کرده اند، نفوذ این جماعت ضدانقلاب در برخی پست ها به صورت پنهانی آغاز شده که به مدد هوشیاری و بصیرت رسانه های انقلابی، برخی از آنها افشا شد.

به عنوان نمونه، چراکسی سوال نمی کند که هزینه های تیم اجرایی (هفته نامه) "صدا" از کجا آمده و از چه محلی تامین می شود؟ میان این تیم با حزب حاکم چه رابطه ای حاکم است که تاکنون یکبار همنوا با مردم، مشکلات و دردهای آنها را فریاد نزده اند؟
جالب اینجاست که همین رسانه ها، در چند پست اخیر خود به نهادهای انقلابی مانند سپاه به صورت زیرپوستی و حتی بعضا آشکار تاخته است و علاوه بر آن، بر ترویج مشی افراطی خود اصرار می ورزد.

تهدید و تحدید رسانه های حزب اللهی از سوی برخی جریانات افراطی حامی دولت و نیز برخی مدیران درون دولت در چندماه گذشته تبدیل به یک رویه عادی شده است به نحوی که حتی یک مستند دانشجویی به نام "من روحانی هستم" را برنتابیده و همچنان بر برخورد حقوقی با آن تاکید می کنند.

تلاش برای تنگ کردن عرصه بر حزب اللهی ها در شرایطی که امام خامنه ای در سخنرانی ابتدای سال خود در حرم امام علی بن موسی الرضا(ع) بر تدوام برنامه های خودجوش جناح فرهنگی مومن انقلاب تاکید داشته و آن را پایه استحکام نظام می دانند، جالب توجه به نظر می رسد.

تحت کنترل درآوردن نیروهای خودجوش و مردمی انقلابی و مهار رسانه های آنها در برهه ای که جریان رسانه ای فتنه به صورت کاملا آشکار مشغول پیشروی و فعالیت است، نوعی بی تدبیری به حساب آمده و غیرقابل قبول می نمایاند.

رسانه های انقلابی مانند همیشه و با قدرت بیشتر به تکلیف انقلابی خود که رصد فعالیت فتنه گران و جریانات انحرافی داخلی و همپیمانی آنان با استکبار و سرویس های جاسوسی خارجی ادامه خواهند داد و هر انگ و تهمت و تهدید در میدان جنگ نرم را به مانند تیروترکشی که رزمندگان اسلام در جنگ سخت متحمل شدند، پذیرا می شوند اما عرصه را خالی نخواهند نکرد.

با این همه، برای نیروهای حزب اللهی، آنچه که حایز اهمیت است همان جمله معروف ولی امر مسلمین در دیدار با اعضای مجلس خبرگان است که فرمودند: "واقعاً باید قدر جوانان مؤمن و انقلابی را همه بدانند، همه؛ این جوانان مؤمن و انقلابی‌اند که روز خطر سینه سپر میکنند، هشت سال جنگ تحمیلی میروند توی میدان؛ اینها هستند. افرادی که نسبت به این جوانها با چشم بدبینی نگاه میکنند یا مردم را بدبین میکنند، خدمت نمیکنند به کشور؛ به استقلال کشور، به پیشرفت کشور، به انقلاب اسلامی خدمت نمیکنند. این جوانها را باید حفظ کرد، باید از اینها قدردانی کرد، امروز هم بحمدالله کم نیستند و زیادند. [نباید] با عناوین گوناگونی بخواهیم این جوانهای مؤمن را طَرد کنیم و منزوی کنیم؛ که البته منزوی هم نمیشوند؛ آن جوانهای مؤمنِ پرانگیزه، با این حرفها منزوی نمیشوند اینها؛ لکن خب، ما باید قدر اینها را بدانیم".

منبع: خیبرآنلاین




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.