Skip to Content

شهردار میبد:

ارائه خدمات متوازن به تمام محلات شهری؛ اصلی ترین رویکرد شهرداری در تخصیص بودجه است


علیرضا نقوی گفت: گفت: جلب رضایت شهروندان و ارائه خدمات متوازن به تمام نقاط و محلات شهری اصلی ترین رویکرد مجموعه‌ی شهرداری و شورای اسلامی شهر میبد در تخصیص بودجه خواهد بود.

به گزارش میبدخبر، «علیرضا نقوی» در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان و شهرستان ایجاد طرح‌های خاص و جدید در میبد را حق شهروندان این شهر خواند و عنوان کرد:

ایجاد  مجموعه فرهنگی و گردشگری در بلندترین منطقه شهر میبد با عنوان بام میبد، یکی از ابتکارات شهرداری و شورای پنجم شهر است و ضمن ایجاد یک تفرجگاه برای شهروندان می‌تواند به عنوان یک مجموعه‌ی ارزشمند، نیازهای شهری را برطرف کند.

وی افزود: این طرح در چهار فاز اجرا خواهد شد که فاز اول آن شامل بازآفرینی پارک غدیر میبد است و تا فروردین ماه ۹۹ آماده بهره‌برداری خواهد شد.

نقوی بیان کرد: مجموعه پردیس فرهنگ و هنر شامل باغ هنر زیلو، باغ هنر سفال و گذر تاریخ و تمدن میبد هم در فضایی به وسعت ۱۵۰ هکتار به همت شهرداری میبد تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به موقعیت استراتژیک این مجموعه به لحاظ واقع شدن در مجاورت کنارگذر غربی، اظهار کرد: این طرح بزرگ استانی که با توجه به قرار گرفتن در موقعیت استراتژیک در مجاورت کنارگذر غربی نائین ـ یزد واقع شده، پذیرای مسافران و گردشگران و شهروندان استان و شهرستان خواهد بود.

وی ادامه داد: پردیس خورگشت و پردیس تفریح و سلامت و باغ سلامت بانوان، از دیگر طرح‌های این مجموعه است که بعد از بهره‌برداری قابل استفاده برای شهروندان است.

شهردار افزود: این طرح قرار است با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال اجرا شود که بخش اعظم آن با مشارکت بخش خصوصی و نیز از محل طرح‌های سرمایه‌گذاری شهرداری میبد، تامین اعتبار و با کمک بخش خصوصی به صورت قراردادی اجرایی خواهد شد.

وی از دیگر طرح‌های در حال اجرای شهرداری میبد را ارگ شهرداری خواند و گفت: طراحی این ارگ متناسب با اقلیم این شهر از نظر اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی از اولویت‌های شهرداری است و توجه به فضاهای کاربری برای کارشناسان و ارباب رجوع نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

نقوی افزود: طراحی و اجرای این طرح با استفاده از فناوری روز دنیا و با الهام از معماری اصیل باغ‌های ایرانی انجام شده به گونه‌ای که شهروندان خارج از وقت اداری می‌توانند از فضای سبز داخل محوطه استفاده کنند که این طراحی می‌توان گفت منحصر به فرد در کشور است.

وی در خصوص فضاها و مساحت ارگ شهرداری نیز افزود: در طراحی ارگ، بخش‌های مختلف و امکانات خوبی از جمله سالن اجتماعات با اجرای طرح بام سبز و افق دید برای حداقل ۲۰ تا ۳۰ سال آینده که افزایش جمعیت و ارتقای درجه شهرداری در آن دیده شده، مدنظر است تا در آینده این ساختمان جوابگوی نیازهای شهر باشد.

شهردار بیان کرد: ارگ شهرداری میبد در چهار طبقه و با پیش‌بینی ۳۵ میلیارد تومان از اعتبارات داخلی شهرستان، در زمینی به مساحت هفت هزار و ۳۰۰ مترمربع ایجاد و تا شهریور ۱۴۰۱ به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

وی ایجاد راسته بازار در مجموعه تاریخی میبد که مورد بازدید خبرنگاران قرار گرفت را نیز یادآور شد و گفت: ساکنین شهر قدیم میبد اغلب به زراعت، باغ داری، سفالگری، سرامیک‌سازی و زیلوبافی اشتغال داشته‌اند و داد و ستد در بازار شهر در محور جنوب به شمال جریان داشته و به دلیل قرار داشتن در محل تقاطع راه‌های بازرگانی قدیم، از رونق فراوانی برخوردار بوده است.

این مسئول افزود: راسته‌ی بازار شارستان از دروازه جنوبی آغاز می‌شده و از محله‌ی بالا به مرکز شهر، محله پایین و تا پیرامون مسجد جامع میبد ادامه می‌یافته است و علاوه بر جنب‌ و جوش تجاری، پر رفت‌ و آمدترین گذر ارتباطی درون‌شهری نیز محسوب می‌شده است. 

وی بیان کرد: کارگاه‌هایی مانند نجاری، روغن‌گیری، سفالگری، آهنگری، گلیم‌بافی، کفش‌دوزی و نیز واحدهای خدماتی عرضه محصولات روزانه نیز در جریان حیات بازار حضور داشته که امروز از رونق افتاده ولی در حال بازآفرینی است.

نقوی با اشاره به این که وجود بازار تاریخی به رونق گردشگری کمک می‌کند، افزود: این بازار حد فاصل نارین قلعه و مجموعه کاروانسرای شاه عباسی با مشارکت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  و شهرداری میبد در حال احیا و مرمت است.

وی یکی از شاخص‌های نظریه‌ی حکمرانی را حضور فعال شهروندان در فرایند تصمیم‌گیری برای شهر عنوان کرد و گفت: شهر بدون شهروند و شهرداری بدون مشارکت شهروندان معنای واقعی نخواهد داشت و موفقیت هر شهرداری لازمه مشارکت شهروندان است.

شهردار میبد در ادامه عنوان کرد: جلب رضایت شهروندان و ارائه خدمات متوازن به تمام نقاط و محلات شهری اصلی ترین رویکرد مجموعه‌ی شهرداری و شورای اسلامی شهر میبد در تخصیص بودجه خواهد بود.

وی از شهروندان دعوت کرد تا در آینده و چشم انداز شهر جهانی میبد دخیل باشند و افزود: از شهروندان می‌خواهیم تا در آستانه‌ی ورود به سده 1400 در روند تعیین اولویت‌های پروژه‌ها و برنامه‌های بودجه میبد 1400 با مراجعه به سامانه www.137.meybod.ir یا صفحات شهرداری میبد در شبکه های اجتماعی با معرفی5 اولویت اصلی شهر (بصورت پروژه مصداقی) در تصمیم‌گیری برای آینده شهرمان تا ۱۳۹۹/۱۰/۵ مشارکت نمایید.

انتهای پیام/

 

 

 




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.