بازگشت به صفحه کامل
«حمایت» یا «خیانت» به دانشجو!

وقتی «دانشجوی مورد دار» به اجبار مشروط نمی شود!/حمایت یکی از مسئولین دانشگاه یزد از دانشجوی حامی فتنه


یکی از دانشجویان دانشگاه یزد علیرغم اینکه از عوامل اکثر ناآرامی ها در دانشگاه بوده و در حراست دانشگاه پرونده دارد، با حمایت معاون «پ» دانشگاه که استاد این دانشجو است درس پروژه کارشناسي را در ترم اول سال 92 با نمره 19 پاس می کند تا معدل وی به 12/02 برسد و مشروط نشود!

به گزارش خبرنگار یزد رسا، «م.ر.ش.د» از دانشجویان دانشگاه یزد با توجه به تعداد مشروطی هايش در ترم گذشته در شرف اخراج از این دانشگاه بود.

این دانشجو علیرغم اینکه در بیشتر ناآرامی ها دانشگاه  از عوامل اصلی بوده و در حراست دانشگاه پرونده دارد، با حمایت معاون «پ» دانشگاه که استاد این دانشجو نیز است درس پروژه کارشناسي را در ترم اول سال 92 با نمره 19 پاس می کند تا معدل وی به 12/02 برسد و مشروط نشود!
 
با توجه به فعال بودن این دانشجو در فضای مجازی، مجلات و نشرات دانشجویی وی در کلاس های درس شرکت نمی کند و با حمایت «کميسيون موارد خاص» براي جلوگيري از مشروطي و رفع غيبت، غیبت وی موجه می شود تا این دانشجو باز از مشروطی دور بماند!
 
 
 
اما سوالی که از مسئولین دانشگاه باید پرسید این است که غِیبت فردي که فرصت دارد در چندين نشريه دانشجويي دانشگاه قلم بزند و فضای صفحه فیس بوک وی هر روز بروز می شود چگونه در ترم دوم سال 92 براي کارهاي به اصطلاح فوق برنامه وقت داشته اند ولي در سر کلاس ها و امتحانات غايب است! و با این وجود مورد محبت برخی از افراد خاص در دانشگاه قرار مي گيرد؟
 
نکته ناگفته اینکه وی از معدود دانشجوياني است که در اکثر تجمعات غيرقانوني حضور داشته است و در فضاي مجازي فعال و نويسنده ای شایعه پرداز در نشريات دانشجويي دانشگاه يزد است...
 
اما یزد رسا برای شفافیت موضوع به برخی از فعالیت های غیر قانونی و حمایت این دانشجو از سران فتنه 88 اشاره می کند تا ابعاد موضوع برای مخاطبین یزد رسا روشن تر شود که چرا این دانشجو نور چشمی برخی از اساتید دانشگاه یزد که در این دانشگاه نیز سمت مهمی را بر عهده دارد می باشد.
 

* نامبرده در نشریه دیگری بنام فصل تازه نیز قلم می زند که مقاله زیر یکی دیگر از مقالات وی با دروغپردازی های فراوان است!

 

فصل تازه ی دانشگاه یزد

 

 

نگاهی به تغییرات چند سال اخیر دانشگاه یزد
از شماره ی 5 فصل تازه (ویژه نامه ورودی های93)



در سال های گذشته همواره شاهد تغییرات زیادی در چهره‌ی دانشگاه یزد بوده‌ایم، دانشجویان ورودی سال 93 احتمالا اکثر تغییرات این سال‌ها را هنوز نمی دانند و آن ها را از اطرافیان سال بالاییشان هم نشنیده‌اند . در این قسمت سعی داریم شما را با برخی از این تغییرات آشنا کنیم. امکان دارد خیلی از تغییرات از قلم افتاده باشند:

کانون ها ، فعالیت های دانشجویی :


-انحلال شورای صنفی به دلیل برخی مسائل (سال 88 ) ؛ شورای صنفی شاید مهم ترین تشکل دانشجویی باشد که در صورت راه اندازی مجدد آن می تواند کارهای متنوعی از قبیل نظارت بر آشپزخانه و بهبود بسیاری از شرایط صنفی دانشجویان را انجام دهد.
-بعضی از کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه به حالت تعلیق درآمده اند ؛ کانون تئاتر و کانون موسیقی دو تا از بارزترین آنها هستند. ( سال 88)
-از ادامه فعالیت کانون اندیشه سبز جلوگیری شد. (سال 88)
-جو دانشگاه و مخصوصا خوابگاه برادران بعد از انتخابات ریاست جمهوری به شدت متشنج بود.به دلیل سیاست های نشریه فصل تازه ، قادر به ارائه جزییات بیشتر درباره ی اتفاقات رخ داده نیستیم.(سال 88 )
-بسیاری از نشریات دانشجویی تعطیل شدند و از ادامه روند آنها جلوگیری شد و در بعضی مواقع با فعالین دانشجویی برخوردهای تندی انجام گرفت ، یکی از بارز ترین مثالها تعطیلی 12 نشریه به صورت هم زمان در سال 88 میباشد. (از سال 88 تا 92)
-جمعی از فعالین دانشجویی با جمع آوری امضا، مخالفت خود را با ریاست وقت دانشگاه ابراز کردند. مخالفت های اساتید و دانشجویان رفته رفته تا جایی پیش رفت که سه نفر از بازرسین وزارت علوم به دانشگاه یزد آمدند و طی چندین روز، جلسات مختلفی با دانشجویان و اساتید و کارمنان دانشگاه داشتند.این جریانات نهایتا منجر به برکناری رییس دانشگاه شد . (سال 92)


خوابگاه ها ، درها و اتوبوس ها:
- تغییر کاربری دانشکده ادبیات به خوابگاه «حاج مهدی» واقع در خوابگاه برادران : بدین صورت که قبلا دانشجویان دختر و پسر همگی کلاس های ادبیات (فارسی،انگلیسی و عربی ) خود را در دانشکده ادبیات واقع در خوابگاه برادران تشکیل میدادند. (تغییر: سال 91)
-دیوار کشی های متعدد و همچنین استفاده از سیم خاردار دور این دیوارها در خوابگاه خواهران (اوج این قضیه سال 91 و 92)
- سرویس خوابگاه دختران در ساعت های بعداز ظهر از حالت رایگان خارج شده و پولی شد. (سال90)
-افتتاح درهای جدید و بستن درهای قدیمی در خوابگاه برادران : یک درب ماشین رو در خیابان منتظر فرج، یک درب در مقابل بانک صادرات بلوار پروفسورحسابی و دربی کوچک نزدیک میدان نعل اسبی(فرهنگ) بسته شدند. ( تا سال 92)
-سر در اصلی دانشگاه یزد بسته بود و اتوبوس ها با تغییر مسیر از درب دانش رفت و آمد میکردند. (از سال 88 تا 92)
-خواهران تا ترم گذشته خوابگاهی در میدان باغ ملی(آزادی) داشتند که ظاهرا این ترم به پردیس اصلی می آیند.


بوفه ها ، سلف ها :
- صبحانه ها به صورت حجمی در اختیار دانشجویان قرار میگرفت و مثلا دانشجو ها اقلام صبحانه را یک بار برای یک هفته به صورت یکجا درسلف تحویل میگرفتند. ( تا سال 89)
- ممنوعیت حضور بانوان در خوابگاه برادران باعث انحصاری شدن سلف شماره 1 برای پسران شد (سال 90)
-ممنوعیت حضور بانوان در سلف شماره 2 باعث شد که تنها سلف واقع در پردیس شرقی هم صرفا برای پسران قابل استفاده باشد تا بانوان فقط بتوانند از سلفی که واقع در خوابگاهشان هست استفاده کنند (سال 91)
- در ساختمان فنی مهندسی 4 یک رستوران دانشجویی ایجاد شد (سال 91 تا 92) و امسال در سلف مرکزی این کار به نحو دیگری انجام شده است.
-با اضافه شدن یک در جدید به بوفه فنی مهندسی سعی شد که این بوفه سیاست تفکیک جنسیتی را همراهی کند ، قبلا این بوفه یک در داشت و همگی از آن خروج و ورود میکردند ولی دیواری کشیدند و فضاها را کاملا جدا کردند و آن چیزی که الان میبینید اساسا با بوفه سابق خیلی فرق دارد.(سال91)
-بوفه مرکزی دو ساختمان مجزا شد ، یکی برای خواهران و دیگری برادران. ( سال92)
- اثری از بوفه ی مرکزی برادران دیده نمی شود. (سال 93)
- ارائه دو نوع ناهار با قیمت های متفاوت که ناهار نوع 2 گران تر و با کیفیت تر بود. ( از سال 91 تا 92)

 

1- مقاله آقاي «ش» در سايت خبري بهاران نيوز. مقاله اي سراسر کذب و افترا

 

 

نامه بیش از ۱۲۰۰ دانشجو و فارغ التحصیل به روحانی: با رفع حصر و حبس‌ها کدورت ها را رفع کنیم

 به گزارش بهاران  به نقل از امید، امضا کنندگان این نامه ضمن تاکید و یادآوری وعده‌ها و سخنان روحانی مبنی بر ایجاد محیط امن سیاسی، پایان دادن به فضای امنیتی کشور از دولت یازدهم خواسته شده اند که با جدیت بیشتری به این مطالبه ملی اهتمام ورزیده و نهایت تلاش خود را برای پایان دادن به حبس‌ها و حصرها که موجب بازتر شدن فضا و رفع کدورت‌ها می‌شود، انجام دهد.

متن کامل نامه و لیست افراد امضا کننده در ادامه می آید:

 

جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس جمهور منتخب مردم ایران

با سلام و احترام

همان طور که مستحضرید قریب به ۱۰۰۰ روز از حصر خانگی مهندس میرحسین موسوی، دکتر زهرا رهنورد و حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی می گذرد. اگر خاطرتان باشد، درست در شب بعد از انتخاباتی که نسیم اعتدال و امید بر فضای سیاسی کشور دمیده شد، نام آن عزیزان در حصر و درخواست آزادی شان تمام خیابان ها را به تسخیر خود در آورده بود.

جنابعالی خود نیز در سخنرانی‌ها و شعارهای انتخاباتی تان بر ایجاد محیط امن سیاسی و پایان دادن به فضای امنیتی کشور تاکید کرده و پس از آن هم به درستی اشاره کرده اید که هم اکنون و بعد از انتخابات اخیر باید سینه‌ها را از کینه‌ها پاک کنیم و آشتی را به جای قهر، و دوستی را به جای دشمنی بنشانیم.

بنابراین انتظار میرود که این شکاف پدید آمده که ادامه آن به نفع مردم و انقلاب نیست با برچیده شدن روند حصر پایان یابد. بدین وسیله ما جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های سراسر کشور از دولت یازدهم می خواهیم با جدیت بیشتر به این مطالبه ملی اهتمام ورزیده و نهایت تلاش خود را برای برچیده شدن حبس ها و حصرها که موجب بازتر شدن فضا و رفع کدورت ها می شود، انجام دهد.

 

۳۹ سیده لیلا شمس آزاد قزوین

۶۴۰ ماهرخ شمس آزاد تهران شمال

۶۴۱ محمد شهابی دانشگاه هنر

۶۴۲ زهرا شهبازی تحقیقات صنعتی ایران

۶۴۳ م ر ش یزد

۶۴۴ مریم شهدادیان اصفهان

 

 2- برخي از مطالب صفحات شخصي آقاي «ش» در فيس بوک

October 29 at 5:09pm ·

ارديبهشت ماه امسال بود که در کنار تلاش براي راه اندازي تشکل هاي سياسي منتقد و کانون هاي فرهنگي در دانشگاه يزد، موضوع احياي شوراي صنفي هم بين بچه ها مطرح شد و چند نفر از دوستان ازجمله تعدادي از اعضاي هيئت تحريريه نشريه "فصل تازه" پيگير راه اندازي يا احياي شوراي صنفي دانشجويان شدند.صحبت هايي هم با معاونت دانشجويي دانشگاه انجام شد و توافقاتي هم حاصل شده بود تا اينکه دوستان هميشه در صحنه ي منتسب به انجمن اسلامي مستقل دانشگاه از موضوع با خبر شدند. باخبر شدن اين دوستان همان و مدعي شدنشان نسبت به شوراي صنفي همان... از اين زمان، تعدادي از دانشجويان منتسب به انجمن اسلامي مستقل علاوه بر مطرح کردن اتهاماتي به شوراي صنفي سابق دانشگاه، اعلام کردند خودمان شوراي صنفي را احيا مي‌کنيم و جلسات خصوصي اين دوستان با معاونت دانشجويي دانشگاه شروع شد. همزمان شورايي که توسط دانشجويان براي برگزاري انتخابات شوراي صنفي معرفي شده بود از سوي معاونت دانشجويي دانشگاه رد شد و با بهانه ي اصلاح آيين نامه، موضوع احياي شوراي صنفي را منتفي اعلام شد. اما چند روز پيش از يکي از دوستان خبر رسيد که به گفته ي معاونت دانشجويي دانشگاه، هيئتي 4 نفره براي برگزاري انتخابات شوراي صنفي تشکيل شده و در حال پيگيري موضوع هستند.هيئتي که مشخص نيست چه کساني آن را تشکيل مي دهند؟ مشخص نيست بر اساس کدام آيين نامه ميخواهد انتخابات برگزار کند؟اگر معاونت دانشجويي قصد برگزاري انتخابات دارد که بايد با اعلام فراخوان از دانشجويان براي اين کار دعوت ميکرد.و اگر افرادي منتسب به تشکل هاي سياسي دانشگاه قصد برگزاري انتخابات دارند، عملي غيرقانوني است... فقط اميدوارم تشکلي هايي که فشازهايشان بر شوراي صنفي دانشگاه در سال 88، سرانجام به تعطيلي اين شورا منجر شد و در اين چندسال هربار دانشجويان اعتراضي صنفي برپا کردند هم سخن "ميبدي" شدند و اتهامات سياسي به اعتراضات زدند اين روزها مسئول برپايي شوراي صنفي دانشجويان نباشند... و اميدوارم رياست دانشگاه يزد بداند در معاونت دانشجويي که تنها معاونت ابقا شده از زمان ميبدي است چه ميگذرد؟

 like this.

Ali Mahmoudkhan

با مسعود موافقم، رئيس دانشگاه، همين که به اعتبار بچه‌ها جلو امام جمعه و بسيج دانشجويي و نماينده و ... مقاومت کنه کافيه، چون اگه با شارژ و حمايت رئيس دانشگاه برين جلو بعدا بدتر گير مي افتين، به نظر من خيلي ساده ست اين ماجرا يا براي بچه هاي دانشگاه (عموم دانشجوها) ارزش داره که پاش مي ايستن و تا مقداري که زورشون ميرسه حقشون رو ميگيرن و يا براشون بي ارزشه يا ارزش چنداني نداره که در اين صورت بهتره اين تشکل ها وجود نداشته باشن چون فردا ميشن بازوي شانتاژ اسپانسر ها

 

October 30 at 6:41am · 1

Masoud Salehi

فعاليت جريان و نوگرا نبايد مثل آدم به کما رفته اي باشه که با شک مصنوعي مسئولين زنده بشه جناب شهبازي، به اصطلاح چاه بايد از خودش آب داشته باشه،بدنه بچه هاي يزد بايد فعال باشند و متحد و به اقتدارگرايان نشان دهند که يک جريان مصنوعي و مثل کف روي آب هستند که رفتني اند.

October 30 at 8:04am · Edited · 1

Ramin Zare

شوراي صنفي دانشگاه قبل سال 88با فشار رييس سابق دانشگاه و برنامه ريزي توسط بسيج دانشجويي منحل شده بود، شوراي صنفي سابق مسائل اساسي دانشگاه رو داشت پيگيري ميکرد بويژه بحث آب دانشگاه و... که با مقابله شديد رييس وقت مواجه شد و پروژه حذفش اجرا شد،... متاسفانه تشکل هاي دانشجويي دانشگاه يزد بعد سال 88توسط يه طيف خاص هدايت شد... شوراي صنفي اصلي ترين تشکل مطالبه خواسته دانشجويان است تلاش کنيد احيا بشه کاملاً مستقل و بدور از دست اقليت خود سر...

 

November 1 at 1:28pm · 2

Description: https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xfa1/v/t1.0-1/e2/c0.0.32.32/p32x32/1654383_10152795931904859_6111020389794423120_n.jpg?oh=e0a32e81944b923cc76a1d2d618bd7da&oe=54E10AA3&__gda__=1423949899_95a289381c22b2d0e2f592c3164dfeda

Mohamad Reza S

موضوع حمايت رييس دانشگاه از دانشجوهاي منتقد نيست.موضوع رعايت حداقل هاي قانون توسط مسئولين دانشگاهه.البته باتوجه به فضاي رکودي که توي دانشگاه ها و مخصوصا دانشگاه يزد حاکمه نميشه انتظار زيادي از دانشجوها داشت که فضا رو در دست بگيرند

 

November 1 at 9:55pm · 2

Mohamad Reza S: البته فضار روي شوراي صنفي در اون سال بيشتر تز طرف انجمن اسلامي مستقل بود.درسته شوراي صنفي اصلي ترين مطالبه دانشجوهاست و نبايد ازش کوتاه اومد

November 1 at 9:57pm · 2

Fahime Soltani

دانشجويي که از شوراي صنفي فقط اسمشو بلده و نميدونه کاربردش براش چيه هيچ انگيزه اي هم براي به دست آوردنش و تشکيلش نداره دوستان تماميت خواه و سيري ناپذير دانشگاه هم که حاضر نيستن هيچ سنگري رو از دست بدن حتي شوراي صنفي که اصلا جاي کار سياسي نيست از اين جو دانشگاه سو استفاده ميکنن و هدف خودشون رو پيش ميبرن اين وسط هم اگه يه نفر مثل آقاي مروت باهاشون همراه شه و قانون هم ناديده گرفته شه که ديگه بهتر،به نظر من آقاي صالح اوليا ميدونن که معاونت دانشجويي داره چه اقداماتي رو انجام ميده ولي به قول اون دوستمون موضع منفعلانه ي در اين مورد گرفته و رأي اقليت در صحنه رو در نظر ميگيره تا اکثريت خاموش

 

Mohamad Reza S

October 24 at 10:06pm ·

حدودا شش ماه پيش بود.دولت که قصد اجراي مرحله دوم طرح هدفمندي يارانه ها را داشت از مردم خواست از گرفتن يارانه انصراف دهند تا بار سنگين هزينه ي پرداخت يارانه از دوش دولت برداشته شود.بسياري از شخصيت هاي اصلاح طلب هم با تشکيل کمپين و...از مردم خواستند از گرفتن يارانه انصراف دهند. اما اين کمپين ها و فراخوان ها نه تنها با استقبال مردم روبرو نشد که فکر ميکنم بالاي 90 درصد مردم براي گرفتن يارانه ثبت نام کردند.همان موقع صحبت هاي زيادي مطرح شد در مورد شکاف بين دولت و مردم و همچنين فاصله ي جناح اصلاح طلب با مردم. اين روزها اما خبر اول کشور موضوع اسيدپاشي است.در سطح جامعه احساس امنيت وجود ندارد و هر روز شايعه هاي جديدي دراين باره ساخته و پرداخته مي شود. اما فارغ از اينکه اسيدپاشي هاي اخير از کجا آب ميخورد موضوعي که اين روزها مطرح هست باز هم فاصله ي دولت و مردم و هم چنين فاصله ي جناح اصلاح طلب با خواسته هاي مردم هست. اسيد پاشي موضوعي است که مستيقما با تک تک افراد جامعه مرتبط است.داستاني است که اين روزها دغدغه ي خانواده ي هرکداممان است.همه ميدانند محکوم است.محکوم کردن و حساسيت نشان دادن نسبت به اين موضوع نه ربطي به ژست هاي روشنفکرانه داره نه نياز به کاز تشکيلاتي و...

از دولت بگذريم که بعد از مدت ها معاون محيط زيستي رييس جمهور به دبدن قرباني اسيدپاشي رفت و معاون زنان رييس جمهور در صفحه فيس بوکش نوشته حتي ثانيه اي از فکر قربانيان اسيدپاشي بيرون نمياد(چقد خوبن ايشون) اما دريغ از يک موضع گيري يک حزب اصلاح طلب...شخصيت هاي اصلاح طلب شهر اصفهان کجان؟ آيا هزينه اي بايد داده ميشد براي حمايتي کوچک از حق امنيت مردم؟چرا هميشه در کشمکش بين دولت و مردم بايد طرف دولت را بگيريد؟ واقعيتي که هست اينکه شکاف دولت و مردم و فاصله ي اصلاح طلبان با مردم چيزي نيست که بتوان کتمانش کرد و نميتوان تنها آن را به عملکرد دولت احمدي نژاد حواله کرد.فاصله با مردم همين چيزهاي به ظاهر معمولي است.همين جاست که مردم يک طرف مي ايستند و روبرويشان کساني ديگر...

Mohamad Reza S

من به ميرحسين موسوي خيانت نمي کنم's photo.

September 20 ·

 

انتقال ميرحسين موسوي به بيمارستان جهت انجام عمل جراحي چشم

8 people like this.

 

Mohamad Reza S اخبار دانشگاه يزد's status update.

November 6 at 5:29pm ·

اخبار دانشگاه يزد

ثبت نام انتخابات شوراي صنفي تمديد شد هفته گذشته معاونت دانشجويي دانشگاه در اطلاعيه اي از ثبت نام دانشجويان براي انتخابات شوراي صنفي خبر داد اما زمان ثبت نام کانديداها از 10 تا 15 ابان ماه مشخص شده بود که در اين مدت به دليل تعطيلي ايام عاشورا و تاسوعا بسياري از دانشحويان در دانشگاه حضور نداشتند. با صحبت‌هايي که تعدادي از دانشجويان با مسئولين دانشگاه داشتند قرار شد ثبت نام از کانديداهاي اين انتخابات تا روز يک شنبه 17 ابان ماه تمديد شود. امروز روابط عمومي دانشگاه با انتشار اطلاعيه اي اين موضوع را اعلام کرد. حال از همه ي دانشجوياني که فکر مي کنند مي توانند در شوراي صنفي در راه پيگيري و مطالبه خواسته هاي صنفيشان فعاليت کنند درخواست مي کنيم در روزهاي شنبه و يک شنبه با مراجعه به دفتر امور دانشجويي در ساختمان علوم پايه نسبت به ثبت نام در انتخابات اقدام کنند. فراموش نکنيم شوراي صنفي اصلي ترين مطالبه دانشجويان است.

3 people like this.

 

Mohamad Reza S

November 1 at 9:52pm ·

گفتند گل مگوييد/ اين حکم پادشاه است چشم و چراغ بودن/ روشن ترين گناه است حکم شکوفه تکفير/ حد بنفشه زنجير سهم سپيده تبعيد/ جاي ستاره چاه است اين شهر مردگان است/ آواز تازه ممنوع لبهاي غنچه آزاد/ گل بي اجازه ممنوع دارالخلافه آباد/ جهل و خرافه آزاد بيداد پشت بيداد/ حرف اضافه ممنوع گل بي اجازه ممنوع

دور، دور دين فروشان است- هيئت بعثت

هيئت عزاداري بعثت يزد- محرم ۱۳۹۱ گفتند گل مگوييد/ اين حکم پادشاه است چشم و چراغ بودن/ روشن ترين گناه است حکم شکوفه تکفير/ حد بنفشه زنجير سهم سپيده تبعيد/ جاي...

youtube.com

 

Mohamad Reza S shared دانشجويان اصلاح طلب اصفهان's status update.

October 19 at 11:39pm ·

دانشجويان اصلاح طلب اصفهان

مردم شهر اصفهان براي جلوگيري ازحوادث بيشتر اسيدپاشي و بازگردان امنيت دختران و زنان‌شان درمحيط جامعه و همچنين همدردي با خانواده هاي قربانيان، در روز چهارشنبه ۱۳۹۳/۷/۳۰ ساعت ۱۰ صبح مقابل دادگستري اصفهان واقع درخيابان نيکبخت تجمع اعتراضي برگزار خواهند کرد.

منبع: http://sahamnews.org/1393/07/268760/

October 10 · Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y2/r/K0srxReVLKP.png

·

October 6 at 9:43pm · 1

 

نشريه بي طرف دانشگاه يزد!

October 3 · Edited ·

از خاتمي تا ليدي گاگا ، در شماره ي دوم بي طرف

دانلود نسخه PDF کيفيت خوب (6 مگابايت) : http://www.mediafire.com/dow…/cd7xxlle1v29ild/Bi+Taraf+2.pdf

 

Mohamad Reza S

September 19 ·

-اعتراض کشاورزان ورزنه اصفهان به نبود اب براي کشاورزي و شکستن خط لوله ي انتقال آب به يزد توسط اين کشاورزان و در نتيجه قطع آب بخش هايي از استان يزد...

-اعتراض 3 ماهه کارگزان معدن سنگ آهن بافق به خصوص سازي اين معدن.يکي از مهم ترين موارد اعتراضي اين کارگران مديريت اصفهاني ها و خوزستاني ها بر شرکتي است که معدن بافق به آن واگذار شده است.

-تجمع اعتراضي مردم خوزستان در اعتراض به اجراي طرح انتقال آب از کارون به اصفهان. مشکل کم آبي کشور بسيار زودتر از چيزي که پيش بيني ميشد چهره ي خود را نمايان کرده است.کم آبي شديد اصفهان در تابستان اخير،نبود آب کشاورزي در خوزستان و کم آبي هميشگي استان يزد مشکلاتي هستند که رفته رفته نه تنها از بعد کشاورزي، آب شهري و...مسئله ساز مي شوند که امنيت ملي را تحت تاثير قرار مي دهند.بروز شکاف قومي در ميان مردماني که قرن هاست در کنار هم و با يکپارچگي کامل زندگي کرده اند به شدت نگران کننده است. 3 اتفاقي که در يک سال گذشته رخ داده،نمونه بارز بروز اين شکاف در جامعه است.بدتر همه اينکه زياد ديده ام مسئولان استاني و نمايندگان مجلس چه در اصفهان چه در يزد و خوزستان و چهارمحال بر آتش اين اختلاف هيزم ميريزند تا کم کاري هاشون رو بپوشانند. کم آبي خود مشکلي بزرگ است در ميان بازي هاي سياسي که بيفتد تبعاتش جبران ناپذير خواهد بود...

Mohamad Reza S shared a link.

 

Mohamad Reza Shahbazi shared Masih Alinejad's photo.

September 16 ·

برنده جايزه انجمن فيزيک آمريکا در زندان بيمار است

وخامت وضعيت سلامتي اميد کوکبي و ممانعت از معاينه وي توسط پزشکي قانوني

اين وضعيتي که در زير شرحش را مي نويسم توسط يکي از هم بندان اميد کوکبي مورد تاييد قرار گرفته و درخواست کرد تا صداي مظلوميت کسي باشيم که هيچ گناهي مرتکب نشده و در زندان جواني اش را پير مي کند. او مي گويد اميد آدم خودداري است و معمولا دردش را بروز نمي دهد اما نتيجه آزمايشگاهش و وضعيت جسمي‌اش نگران کننده شده:

-اميد هم اکنون با مشکل دفع مکرر سنگ کليه روبروست -اخيرا تحت مصرف داروي تنظيم کارکرد قلب قرار دارد ، به تشخيص پزشکان در اثر فشارهاي روحي و رواني دچار اختلال عملکرد قلبي است. -دو هفته پيش به علت ممانعت وي هاز پوشيدن اجباري لباس تحقيرآميز زندان که خلاف قانون و آيين نامه زندان است . از معاينه وي توسط پزشکي قانوني جلوگيري کردند، وي طبق تشخيص دندانپزشک معتمد زندان اوين، دکتر علي دستجردي، نياز به کشيدن، عصب کشي و ترميم فوري تعدادي از دندانهايش دارد ولي دادستاني همچنان با اعزام وي به خارج براي معاينه در مطب پزشک معتمد خود قوه دقضاييه مخالفت مي کند. به علت شرايط نامساعد رطوبت، نبود نور آفتاب و فضاي سبز از درد پا و مفصل رنج مي برد. وي در مدت 2سال است که تحت درمان زخم معده قرار دارد ولي به علت کمبود و يا نبود دارو درمانش به تعويق مي افتد  در 44 ماه گذشته مرخصي نداشته، اجازه ملاقات با وکيل داده نشده، در دادگاه فرصت دفاع نداشته و هيچگونه دسترسي به متن حکم صادره شده ندارد.وي برنده جايزه انجمن فيزيک آمريکا ،ترکمن و اهل سنت است.

Mohamad Reza S changed his profile picture.

November 10, 2012 ·

Mohamad Reza S

October 18, 2012 ·

سلام ميرحسين... خيلي وقته خبري ازت نيست اما يک سلام تو به ما خبر مهمي مي شود.سلام به تو نه به خاطر اينکه تو قهرمان من باشي يا رهبر من و ...سلام به تو که ايستاده اي...هنوز...

 

Mohamad S

جا داره یادی بشه از نشریات توقیف شده یزد که دورانی داشتند برا خودشون: نشریه ب و مدیرمسئولش مجتبی کریمی که از ورودش به خوابگاه جلوگیری شد.  نشریه اندیشه سبز،سلام، بیان آزاد،پرومته، زمستان و قاصدک و... 

 

* هر چند به ظاهر فعالیت سیاسی یک دانشجو در تشکل ها و نشریات دانشگاهی، آنچنان که باید و شاید معنای بدی را در ذهن مخاطب ایجاد نمی کند اما آیا فعالیت در دانشگاه صرف فعالیت سیاسی آن هم در راستای ارج نهادن سران فتنه و فارغ از تلاش برای امور درسی و پژوهشی که به حق هدف هر دانشجو در دانشگاه است آینده دانشگاه را زیر سؤال نخواهد برد؟

 

فعالیت و دغدغه های زیاد سیاسی دانشجو بیش از هر چیز دیگری برای برهم زدن جو و آرامش دانشگاه مهم نیست؟

 

از این گذشته سؤالی که مطرح است اینکه آیا حمایت تأمل برانگیز برخی استادان و مسئولین دانشگاه از این دانشجو که وضعیت درسی وی روشن است اجحاف در حق دیگر دانشجویان نیست؟




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.