بازگشت به صفحه کامل

بانک مرکزی ادعای واهی افسرده بودن یزدی‌ها را رد کرد / رتبه سوم یزد در هزینه کرد تفریح


گزارش بانک مرکزی در گزارشی با رتبه‌بندی هزینه کرد مردم استان‌های مختلف کشور درزمینهٔ تفریح به ادعاها در خصوص افسرده بودن مردم استان یزد خط بطلان کشید.

به گزارش میبد خبر، چند سالی است که برخی از افراد مرتبط با برخی از جریان‌های سیاسی و فکری خاص باهدف دنبال کردن منافع خود بر طبل افسرده بودن مردم استان یزد می‌کوبند.

مدعیان افسرده بودن یزدی‌ها در طول این سال‌ها به این بهانه خواستار تغییر در ساختار فرهنگی این استان شده‌اند. حمله به خیمه‌های عزاداری اباعبدالله (ع) و مجالس غم اهل‌بیت (ع) که در عنوان حسینیه ایران بودن یزد نقش مهمی را ایفا کرده است موردتوجه این جریانات بوده است و آن‌ها سعی در ارتباط دادن این موضوع با افسردگی مردم داشتند.

مدعیان افسردگی مردم استان یزد با این تفکر سعی در ترویج نوع خاصی از فرهنگ در استان یزد داشتند که نحله‌های مهم آن را می‌توان در فرهنگ منحط غربی سراغ رفت. در همین راستا برخی افراد تلاش کردند تا با برگزاری برخی مجالس و محفل‌های خاص در راستای به حاشیه راندن فرهنگ مذهبی و سنتی مردم دارالعباده گام بردارند.

در این سال‌ها بودند افرادی که به بهانه افسردگی و کمبود شادی مردم، زمینه‌ساز برگزاری کنسرت‌های متعدد و بعضاً ساختارشکن در استان یزد شدند تا بتوانند از قبل این مراسمات با جذب جوانان زمینه را برای نیل به اهداف سیاسی فراهم کنند.

در راستای مقابله با این ادعاهای واهی تاکنون کارشناسان و اندیشمندان متعددی با ادله علمی به نفی ادعای افسردگی مردم استان یزد پرداختند؛ اما اخیراً گزارشی از بانک مرکزی منتشرشده است که مهر تائید دیگری بر واهی بودن ادعاها مبنی بر افسرده بودن مردم استان یزد است.

بر اساس گزارش بانک مرکزی استان یزد رتبه سوم بالاترین سهم هزینه تفریح و امور فرهنگی از سبد هزینه زندگی در سال ۱۳۹۶ در مناطق شهری ایران را به خود اختصاص داده است.

این گزارش حکایت می‌کند که هر خانوار یزدی به‌طور متوسط ماهیانه حدود ۹۶ هزار تومان برای تفریح و امور فرهنگی در سال ۱۳۹۶ هزینه کرده است.

سهم بالای هزینه مردم استان یزد درزمینهٔ تفریح و جایگاه سوم آن در کشور خود گواه این مدعاست که مردم استان یزد بیش از مردم بیشتر استان‌های کشور به تفریح و شادی و هزینه کردن در این زمینه اهتمام دارند که خود مهر باطلی بر ادعای افسرده بودن مردم این استان است.

با این اوصاف به نظر می‌رسد برخی از جریان‌های سیاسی و فکری باهدف جذب جوانان و ضربه زدن به فرهنگ سنتی و دینی مردم دارالعباده دست به انتشار این‌گونه مسائل می‌زنند؛ چراکه فرهنگ دینی و سنتی مردم را سدی محکم در برابر اهداف و خواسته‌های سیاسی خود می‌بینند.

انتهای پیام/

فارس




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.